2789
عنوان

عفونت و درد

78 بازدید | 8 پست

راستش من از وقتی ازدواج کردم زیاد اقدام به بارداری نداشتم ولی یک سالی هست بچه میخایم  الآنم بخاطر اون درده اقدام زیادی نداشتم  چند وقتی همش موقع دخول درد داشتم تا اینکه رفتم دکتر این دکتری رفتم معرکه بود بعد از اینکه معاینه کرد گفت زخم داری موقع معاینه هم آنقدر درد داشتم که مردم از سر درد حالا خواهرم یه ترسی انداخت تو جونم می‌گفت نکنه بخاطر اینکه خودت رو منقبض کردی زخم شده وقتی اون وسیله معاینه رو کرده توش باورتون نمیشه مردم از درد ...

وقتیکه اون وسیله رم در آورد آغشته به خون بود هیچوقت تجربه شو نداشتم 

از یه طرف کلی دارو نوشته میگه اگر خوب نشد باید بیای عمل فریز کردن انجام بدی

این فریز کردن چیه اسمش انگلیسی اشم گفت من یادم نیست یه چیزی بود اولش سی بود 

چه کنم به نظرتون خوب میشه دردم عفونته رفع بشه؟ کسی تجربه شو داره ؟ تروخدا کمک کنید نمی‌دونم چرا چند وقته هر تایپیک می‌زارم هیچ کس جواب نمیده 

مال رابطه جنسی تون هست که خودت رو سفت میکردی عزیزم

احتمالا واژینیسموس داری

منم دوستم البته اون از رابطه زیاد زخم شد فریز کرد

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیز منم چندوقت پیش بخاطر دل درد و اینکه موقع نزدیکی اذیت میشدم دکتر رفتم و معاینه شدم و منم مثل شما بودم وقتی دکتر اون وسیله رو درآورد خونی بود ، زخمم به دلیل نزدیکی و رعایت نکردن خونریزی داشته ، بهم دارو و شیاف داد ، معمولا با یه دفعه مصرف دارو اگر زخمت زیاد عمیق نباشه خوب میشی ، وگرنه فریز میکنن ، فریز یه لوله ای اگر اشتباه نکنم میزارن داخل بدنت و گاز خنک بهش تزریق میکنن تا اون زخم فریز بشه ، زیادم طول نمی کشه 

مال رابطه جنسی تون هست که خودت رو سفت میکردی عزیزماحتمالا واژینیسموس داریمنم دوستم البته اون از رابط ...

یعنی خوب میشه به نظرتون با اینکار ؟ آخه خیلی بده من تمرین و کگل و اینا هم رفتم ولی نمی‌دونم چرا اینجوری هست لااقل تو رابطه بهتر شدم یه جوری تحمل میکنم ولی موقع معاینه اصلا می‌زارم تازگیا بکنن داخل ولی میمیرم 

یعنی خوب میشه به نظرتون با اینکار ؟ آخه خیلی بده من تمرین و کگل و اینا هم رفتم ولی نمی‌دونم چرا اینج ...

باید تراپی بری عزیزم این یه بحث روانی و‌ذهنی هست 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

عزیز منم چندوقت پیش بخاطر دل درد و اینکه موقع نزدیکی اذیت میشدم دکتر رفتم و معاینه شدم و منم مثل شما ...

ممنونم آره خودم حدس میزدم آخه موقع رابطه یهو خودمو منقبض میکنم همسرم چون موقع دخول تحریک شده نمیتونه صبر کنه تا من کگل کنم برا همین سفت میشه