2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 46 پست
تنبش نيومد پايين هر ٤ ساعت استامينوفن بده عزيزم تب شوخى بردار نيست نميخوام بترسونمت اما دختر عموى من ...

دکتر دختر من همیشه قرص دیازپام میده و میگه هر وقت تبش خیلی رفت بالا حتما نصفش تو آب حل کنه بده بهش تا تشنج نکنه

وقتی خدایی نکرده واسه بچش اتفاقی بیفته اونوقت پولشوجورمیکنن 

اولا خدایی ناکرده، دوما لابد تو شرایطش نیستی ، پس چیزی نگی بهتره ،حالا هم خودش مادرن ومیدونن چیکار باید بکنن و تو چ شرایطی ببره دکتر و یا بقول تو جور کنه پولشو برابر با گدایی کردن از دیگرونه دیگ؟ به من و تو چ اصن .....همین ک راه حل بدیم و بگیم فلان کار کن حله وگرنه راه و دکتر و اینا رو بلده نیازی به گفتن ما نیست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اولا خدایی ناکرده، دوما لابد تو شرایطش نیستی ، پس چیزی نگی بهتره ،حالا هم خودش مادرن ومیدونن چیکار ب ...

اگه به ماربطی نداشت اینجانمیگفت پس حداقل تجویزالکی نکنین

دکتر دختر من همیشه قرص دیازپام میده و میگه هر وقت تبش خیلی رفت بالا حتما نصفش تو آب حل کنه بده بهش ت ...

متاسفانه دختر عموى بعدى من با ى بيمارى مادر زادى بدنيا اومد هفت سالش ك شد با ى تب فوت كرد ، البته تب مننژيت گرفت البته دختر عمو اخريم راحت شد ولى دختر عمو اوليم نابود شد 😩

شما مثل اینکه سرت درد میکنه برا دعوا برا همین اینجا بس نشستی که به همه نصیحت کنی  راه حل نداری ...

من نگران اون بچم وگرنه حرفای توبرام ارزشی نداره اگه واسه شمابودمیگفتم هرقرصی دستت اومدبخور

من نگران اون بچم وگرنه حرفای توبرام ارزشی نداره اگه واسه شمابودمیگفتم هرقرصی دستت اومدبخور

برو بابا من خودم دو تا بچه دارم صد تای تو که هیچی نمیدونی تجربه دارم خدا رو شکر بچه هامم نمردن.شما برا خودتو بچت برو دکتر پولداااار

برو بابا من خودم دو تا بچه دارم صد تای تو که هیچی نمیدونی تجربه دارم خدا رو شکر بچه هامم نمردن.شما ب ...

ازحرف زدنت معلومه چجوری بزرگشون کردی چون اوناچیزیشون نشده دلیل نمیشه ب اینم چیزی نشه مگه موش ازمایشگاهیه 

زنگ بزن 115و ازشون راهنمایی بخواه.حتما کمکت میکنن.من خودم تابستون رفته بودیم مسافرت یهو پسرم تب کرد زنگ زدم قشنگ راهنماییم کردن.اگه نیاز به دکتر هم باشه بهت میگن.

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.
ازحرف زدنت معلومه چجوری بزرگشون کردی چون اوناچیزیشون نشده دلیل نمیشه ب اینم چیزی نشه مگه موش ازمایشگ ...

موش آزمایشگاهی نه بچه وقتی به دنیا میاد اول آدم نمیدونه بچه گریش از جیه تا با تجربه همه چیزو میفهمه اگه مثلا بچه گریه کنه پس باید رفت دکتر که ببینی چشه خب چند تا راهو میری مثل شیر دادن پوشک عوض کردن قطره برا نفخ تا ببینی از ایناس یا نه اونوقت تصمیم میگیری که ببری دکتر یا نه.من با یکبار دکتر رفتن هم همه چیزو به من توضیح داده حتی دادن دیازپام برای تشنج کردن اگه اینم جواب نده اونوقت باید اقدام کرد برای دکتر وگرنه دکترم بری همون استامینوفن و شربت میده و کار دیگه ای نمیکنه و قرارم نیست معجزه کنه و تب چیزیه که نیاز به زمان داره تا خوب بشه دخترای من سه شب تب میکنن اگه بیشتر از این طول بکشه اونوقت میبرم دکتر.معلومه مادر نشدی تا بفهمی من چی میگم.یکی هم مثل شما فکر میکرد بچش هر چی میشد میبرد دکتر یکبار برد بیچاررو بستری کردن و سوراخ سوراخش کردن حتی وقتی میپرسید دکتر چشه هیچی نمیگفت حتی میخواستن از نخاعش آب بکشن که دیگه نزاشت در صورتی که بچه چیزیش نبود بعضی وقتا زیاد بردن به دکتر تشخیص غلط هم بهمراه داره