2777
2789
عنوان

شوهرم معتاد

95 بازدید | 11 پست

دارم جدا میشم کارام خیلی سریع داره پیش میره خیلی خوشحال بودم دارم جدا میشم چند روزه فهمیدم حالش خوب نیست حالت روانی بهش دست داده خیلی ناراحتم نمی تونم به کسی هم بگم دلم براش کبابه یه بار سیع کردم کمکش کنم نخواست ول کردم اومدم که جدا شم حالا نمی دونم چیکار کنم کسی هست تجربه منو داشته باشه🥹😭😭 خودمو بچمو انتخاب کردم اونو ول کردم کار اشتباهی کردم??😭😭

نه بهترین کارو کردی ، ادمی که خودش نخواد خوب بشه پس چرا تو باید دلت براش بسوزه .....ب معتادها رحم کنی چشم بهم میزنی میبینی هیچی ازاعصاب و جوونیت نمونده ....

همین ک رفتی شاید سرعقل بیاد 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه بهترین کارو کردی ، ادمی که خودش نخواد خوب بشه پس چرا تو باید دلت براش بسوزه .....ب معتادها رحم کن ...

اصلا می گن تو حال خودش نیست مثل دیوونه ها شده میشه یعنی به خودش بیاد ؟؟ تا حالا شما کسیو دیدی اینطوری رد داده باشه ولی به خودش بیاد ببینه بد بخت شده؟؟ 

اصلا می گن تو حال خودش نیست مثل دیوونه ها شده میشه یعنی به خودش بیاد ؟؟ تا حالا شما کسیو دیدی اینطور ...

من پدرومادرم اعتیاد دارن الان ۲۰ساله ....به هر دری زدیم ک شفا پیدا کنن نشد ک نشد ... دلت براش نسوزه ، خودش کرده و باید تاوان خطایی ک کرده راهم بده ....تو فقط بچت را بردار و برو تا اسیب بیشتری ندیده 

سلام شرایطش خوب نیست اینطور که میگی تو این موقعیتش نکن این کارو حضمش واسش مشکله داری میری به خاطره مصرف موادمخدرم روحیش خرابه نابوده نابود میشه شک نکن یه فرصته دیگه بهش بده سری قبل کجا ترک کرد چجوری مصرفش چیه تا راهنمایتون کنم اصولی ترک کنه خلق و خوشم خوب بشه سریع،اسمه شهرتونم بگم کجا مراجعه کنید زندگیت کامل عوض میشه ،البته اگه تمایل دارین وسره دوراهی واقعا هستی

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

من پدرومادرم اعتیاد دارن الان ۲۰ساله ....به هر دری زدیم ک شفا پیدا کنن نشد ک نشد ... دلت براش نسوزه ...

میشه یه سوالی بپرسم عزیزم ببخشید 

تا حالا حالت های عجیب بهشون دست داده توهم هزیون حالت های مثل دیوونه ها بعد از یه مدت از بین رفته باشه این الان انگار تو حال خودش نیست 

اصلا فکر می کنه یه آدم دیگست اسمش یه چیز دیگست به نظرت امکانش هست به خودش بیاد ؟؟ بفهمه چه بلایی سرش اومده؟؟

سلام شرایطش خوب نیست اینطور که میگی تو این موقعیتش نکن این کارو حضمش واسش مشکله داری میری به خاطره م ...

خیلی داغون شده منم نمی دونم چیکار کنم تا حالا ترک نکرده خواستم ترکش بدم نخواست 

میشه یه سوالی بپرسم عزیزم ببخشید تا حالا حالت های عجیب بهشون دست داده توهم هزیون حالت های مثل دیوونه ...

بله عزیزم هربار این حس ها سراغشون اومده ۴۰روز تیمارستان بخش معتادها بستری شدن.،یه مدت هم داروخوردن ،اخرهم باز برگشتن سر خونه اول ....ببین من پدرومادرمن ، کاری ازدستم برنمیاد و نمیتونم رهاشون کنم و قیدشون را بزنم ولی تو میتونی ....اگه بمونی به خودت و بچت ظلم کردی ....خدا طلاق را برای همچین روزی گذاشته ،از من به تو نصیحت ...شیشه چیزی نیس ک بشه ترکش کرد ، باقی مواد حتی هروئین را میشه ولی شیشه را نمیشه مگه اینکه از جنس فولاد باشن و واقعا خودشون بخوان ....من حتی پدرومادرم دوسال هم پاکی داشتن ولی باز رفتن ...

الاهی عزیزم ناراحت شدم انشالله به خودشون بیان شفا بگیرن😭😭

ممنون انشاءالله😔 

به همچنین برای همسر شما و تمام معتاد ها .