2777
2789

اسمش یادم نیست

بالاخره رفتی عروسی یا نه

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

عروسی مگه میشه رستوران

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عروسی مگه میشه رستوران

آره میرفتن مشهد واسه عروسی

رستوران بود بدون موسیقی و اینا

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

انقد برات مهمه رفته عروسی یا ن🤣🤣🤣🤣🤣

میخوام ببینم فامیلای دوماد چه ریختی اومده بودن😂

من جای فامیلای عروس بودم میگفتم همه جمع شیم لباس سفید پوفکی بپوشیم خخخخ شوخی

اونم تو رستوران😂

آره میرفتن مشهد واسه عروسیرستوران بود بدون موسیقی و اینا

بعد لباس عروسم میخواد بپوشه تو رستوران

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بعد لباس عروسم میخواد بپوشه تو رستوران

😁 به فامیلای خودش تاکید کرده بود چه رنگ لباس و چه مدل شنیونی انجام بدن

مردم رد دادن بخدا. الکی الکی ماست رو میریزن تو قیمه ها... رستوران جای مهمونای عادیه . عروسی بدون بزن ...

بزن و برقص نداشتن

😁 به فامیلای خودش تاکید کرده بود چه رنگ لباس و چه مدل شنیونی انجام بدن

شینیون؟؟؟؟

واقعااا

یه رستوران رفتن این حرفا رو نداره