2777
2789
عنوان

گوشی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم کارش جوریه که خب خانوما بهش پیام میدن البته کاریه البته خودمم خب بخاطره کارم با آقایون در ارتباطم ولی نه به اندازه ی شوهرم اما خب در کل گیر نیستم ینی اصلا حوصله ندارم بخوام گوشیشو نگا کنم ینی اون کنارمم نشسته باشه راحت جوابشون و میده از من قایم نمیکنه که من حساس بشم

وای  میا خجالت کشیدم🙈 تو این یه مورد خیلی بی فرهنگم😬

من قبلا حساس بودم

ولي درست ميگن كه زيباترين باغچه رو هم زير و رو كني از توش چند تا كرم در مياد!

٥ سالي هست كه حتي دست به گوشيش نزدم

مال خودمم يك ثانيه دستش نميدم

آره.اگر باهات راحت باشه خوبه ولی روی گوشیش رمز میزاره😣میگه من تو گوشی تو نگاه نمیکنم چون بهت اعتماد ...

ما هيچكدوم رمز نداريم

منتهي من براي جلوگيري از هك تل گر أمم يه رمز ورود دوم فعال كردم كه كلاً پنهانه!!!!

و در نهايت تعجب ٢-١ روز بعد كه سر يه چيزي بحث مون شد گفت اونيكه روي گوشيش رمز و قفل ميزاره تويي!!!!

من قبلا حساس بودم ولي درست ميگن كه زيباترين باغچه رو هم زير و رو كني از توش چند تا كرم در مياد! ٥ ...

خدایی من از وقتی ازدواج کردم هیچ کرمی تو باغچه ام نیست 

از طرفم هم همین انتظار و دارم

اگه من تونستم لابد اونم میتونه

داشتن حافظه ی خوب،بدترین مجازاته. 😕

منم در این زمینه بی فرهنگم البته شبها که خواب هست برمیدارم اگر هم عکس دختر باشه برمیدارم با خط خودم زنگ میزنم اگر دختر بود واقعا اون موقع دست شو رو میکنم که خداروشکر تا حالا نبوده