2777
2789
چقدر گذشته؟شاید کاری کردی یا کسی اززبون تو حرفی زده

والا من یه گل قشنگ هم خریدم رفتم حضوری گفتم اگه خطایی چیزی اشتباهی از جانب من بوده معذرت می خوام 

هیچی نگفت

خیییلی سرد برخورد کردن و گل هم پس دادن

والا من یه گل قشنگ هم خریدم رفتم حضوری گفتم اگه خطایی چیزی اشتباهی از جانب من بوده معذرت می خوام هیچ ...

خب بیشعور دیگه محلش نزار 

بعضی ها ظرفیت ندارن 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر شما من بدم یا مقصرم

من نمیدونم چی شده که اون این جوری شده 

ولی تو کاری که باید میکردی رو کردی دیگه معذرت خواهی هم کردی دیگه اهمیت نده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من نمیدونم چی شده که اون این جوری شده ولی تو کاری که باید میکردی رو کردی دیگه معذرت خواهی هم کردی دی ...

من وقتی آنلاين بودنش رو تو ایتا به محض  این‌که من پیام دادم 🥲🥲🥲مخفی کرد خیلی ناراحت شدم 

من وقتی آنلاين بودنش رو تو ایتا به محض این‌که من پیام دادم 🥲🥲🥲مخفی کرد خیلی ناراحت شدم

زیادی حساسی یه دوستی که طرف ارزش نداره نباید انقد ناراحتت کنه