کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وااا پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوندجواب هم نداد بعدم بلاک بی دلیلقطع رابطه کامل کرد
خب خودت داری میگی از یک خط دیگه بهش پیام بده فلانی انقد ضعیف هستی نمیتونی حرفت بزنی ومیدونی حق با من اینجوری تو سکوت بلاک میکنی خیلی وقت بود میخواستم بگم ما ب درد هم نمیخوریم بای
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
به نظر شما جمله نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله بدیه؟
بستگی داره کی بگه
اگه پسر دیر جواب بده دختر بخواد بگه عاره
یه جور التماس که بهم توجه کن