2777
2789
عنوان

هدفمند ها بیان به مشکل خوردم🙁

35 بازدید | 3 پست

میخوام یکسری عادت رو شروع بکنم همش ذهنم میره پی اینکه دفتر جدید باید بگیری باید فلان کنی باید شنبه باشه نه از وسط هفته و ….

ابنجوری شده که الان چندین ساله درگیرم 

باید چیکار بکنم این فکرو که عوض کردن خودت به دفتر جدید و روز نیست 😭😭

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

باو دفتر چیه ولی اونو نمیدونم ولی بدون اول اینکه بدون زمان آینده ای تو ذهنته همین الانه بعد اگه روز اول تونستی یا نتونستی به همه برنامت برسی اصلا مهم نی فقط نباید تسلیم بشی و ادامش ول کنی اصلا مهم نی روز اول اصلا یک سوم کارهایی که پیخاستی رو کردی اوکیه کم کم بیشتر میشه بعد اگه یه روز هم کلا هیچکاری انجام ندادی مهم نی فقط نباید ادامشو ول کنی بعد از تقریبا ۴۰ روز دیگه عادتت میشه و تقریبا به همه کارات میرسی

فیزیک فقط دکتر حاتم خانی😍🙏

اگه تصمیمت جدیه برای کاری حتی اگه وسط بعدازظهر جمعه هم بودی باید انجامش بدی

ذهن آدما دشمن آدماست انقدر راحت گولت میزنه خودتم نمیفهمی

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از همین امشب شروع کنید، نه حتی فردا، چه برسه به شنبه

بعد از مدتی حتی نگاه هم نمیکنید که از چند شنبه شروع کردید

نهایتش تاریخش رو نگاه کنید که مثلا از دی ماه ۱۴۰۳ شروع کردم به تغییر و ایجاد عادت های جدید و مثبت

مثلا یه آدم موفق میبینید براتون مهمه که از شنبه شروع کرده یا دوشنبه؟ یا چگونگی رسیدن به موفقیتش براتون مهمه؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)