2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم سخته

باید رعایت کنید نمیتونم نمیشه متاسفانه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شیرینی جات اصلااا نمی‌خورم برنج رو هم دو کفگیر میخورم نمیتونم کمترش کنم سیر نمیشم

تنسولبن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شیرینی جات اصلااا نمی‌خورم برنج رو هم دو کفگیر میخورم نمیتونم کمترش کنم سیر نمیشم

باید بیشتر پروتئین بخورید 

کربوهیدرات تاثیر مستقیم داره رو دیابت بارداری ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چقدر سخته خدایا😔

نگران نباشید میگذره و با سلامتی نی نی قشنگتون رو بغل میگیرید 

هفته چند هستید؟

هفته ۹ممنون بچه سومم میشه🥲

از کجا دونستید دیابت بارداری دارید؟

از کجا دونستید دیابت بارداری دارید؟

دیادت ندارما البته  سر دخترم یکی دوماه آخر انسولین میزدم .دو هفته پیش چکاپ دادم ۱۰ تا قندم بالا بود دکتر گفت برنج ماکارونی سیب زمینی خیلی کم کن

الا بذکر الله تطمئن القلوب
دیادت ندارما البته سر دخترم یکی دوماه آخر انسولین میزدم .دو هفته پیش چکاپ دادم ۱۰ تا قندم بالا بود ...

نگران نباشید رعایت کنید همین که گفتن بهتون

2790
2778
2791
2779
2792