2777
2789

تو خانواده خود من که رسم هدیه خیلی گرون نداریم و کلا هزینه مراسم خیلی بیشتر از هدیه های دو طرف شد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

خرج عروسی رو خانواده ها زحمتش رو کشیدن

هدیه ها رو به قصد سرمایه گذرای همش رو طلا خریدیم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل احمق ها عروسی گرفتیم 

یه پولی رو پول کادو ها گذاشتیم تا پول عروسیمون در بیاد 

اگه همون پول رو مسافرت یا ماشین یا طلا یا هر کوفتی میکردم انقدر نمیسوختم 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
مثل احمق ها عروسی گرفتیم یه پولی رو پول کادو ها گذاشتیم تا پول عروسیمون در بیاد اگه همون پول رو مساف ...

من نمیتونم از مراسم بگذرم وگرن منم میدونم اخرش مث شما پشیمون میشم 

من نمیتونم از مراسم بگذرم وگرن منم میدونم اخرش مث شما پشیمون میشم

بجاش نمیتونی مسافرت توپ بری؟

فامیلات ارزش دارن؟

مسافرتو بعدا هم میشه رفت ولی مراسم فقط یباره

اگه پولدارین آره بعدا هم میشه مسافرت توپ رفت 

ولی اگه معمولی هستی این فرصت رو از دست نده 

هر جور صلاحه 🤍

من دلم میخواست دعوتیا کمتر باشه فقط نزدیکا ولی خانواده همسرم میگن باید همه فامیلو دعوت کرد اونام پول شیرینی میوه خودشونم نمیدن درسته بخاطر کادو عروسی نمیکیرم ولی سختمه همچین ادمایی هم دعوت کنم