2777
2789

ما یه زمین داریم باید اون فروش بره بعد خونه بخریم یا اینکه با خونه معامله اش کنیم.

متاسفانه مشتری که واقعا خریدار باشه تا الان نداشته.

خسته شدم از عقد

ما یه زمین داریم باید اون فروش بره بعد خونه بخریم یا اینکه با خونه معامله اش کنیم. متاسفانه مشتری ک ...

عزیزم شما امشب یه تاپیکت زدی برای دعا ؟

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شرایط مشابه دارم. باید خونه پدر شوهرم فروش بره تا هر کس سهمش رو برداره و خونه دار شیم. وگرنه همینجا تو خونه پدر شوهر هستم.شرایط نابسامانی دارم

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
چه چیزا:/

عزیزم دعاهایی هست برای فروش کالا یا پیدا شدن مشتری ‌ . معتبر و سند دار هم هست. عجیب نیست که عزیزم

عزیزم دعاهایی هست برای فروش کالا یا پیدا شدن مشتری ‌ . معتبر و سند دار هم هست. عجیب نیست که عزیزم

منکه نشنیدم تاحالا

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
منکه نشنیدم تاحالا

هست گلم. سرچ کن. اتفاقا تو همین سایت خیلی بچه ها گفتن که معجزه وار مشکلشون حل شده و خونه دار شدن . یعنی دقیقا معجزه .

مثلا این آیه سوره مومنون 

و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیر منزلین

یا نوشتن این آیه 

ربنا اتنا من لدنک رحمه و هیی لنا من امرنا رشدا

هست گلم. سرچ کن. اتفاقا تو همین سایت خیلی بچه ها گفتن که معجزه وار مشکلشون حل شده و خونه دار شدن . ی ...

ایول چ جالب

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸