خوشگل____خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1812 عنوان منظورش چیه 192 بازدید | 7 پست من از همسرم جدا شدم خیلییییی ادم پستی بود هم خودش هم خانوادش الان دیدم تو گوشی داداشم گفته چی داشتی از چیت بگم وزنت؟خانوادت؟خونتون؟ماشینتون.....اینم بگم از هر لحاظ ازش سرتر بودم به قران خودمم معلمم ۲۴سالمه 1403/10/17 | 18:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bدخترتنهایشهر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 7157 مرد❌پفیوز خود چس پندار ✔ زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
داریوو عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1427 زورش اومده حتما تو که جدا شدی ولش کن انشالله از این به بعد خوش باشیتقریبا هم سن منی و همکار 😁 خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
خوشگل____خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1812 زورش اومده حتما تو که جدا شدی ولش کن انشالله از این به بعد خوش باشیتقریبا هم سن منی و همکار 😁 همکاااار🤗🤗🤗
خوشگل____خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1812 زورش اومده حتما تو که جدا شدی ولش کن انشالله از این به بعد خوش باشیتقریبا هم سن منی و همکار 😁 بنظرت منظورش چی بوده؟؟؟اینم بگم اوایل التماسم میکردن برگردم بعد دیونه شدن
داریوو عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1427 بنظرت منظورش چی بوده؟؟؟اینم بگم اوایل التماسم میکردن برگردم بعد دیونه شدن حتما پشیمونه و زورش میاد غرورشو کنار بذاره بهت بگه یا میخواد اینجوری بگه برام مهم نیستی درصورتی که اگه آدم کسی برات مهم نباشه نیاز نیست همچین واکنشی نشون بدی خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
خوشگل____خانم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1812 حتما پشیمونه و زورش میاد غرورشو کنار بذاره بهت بگه یا میخواد اینجوری بگه برام مهم نیستی درصورتی که ا ... دقیقا مهم نیست گور باباش🤣