گیسو_خانومم مدیر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 127 عنوان IUI🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 18 پست امروز رفتم عکس رنگی 😭فردا وقت iui دارم ساعت 7 صبح😭تنبلی تخمدان دارم با دارو و آمپول الان فولیکولم الحمدلله خیلی خوبه 😭یعنی میشه منم مامان شم😭 ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱 1403/10/17 | 18:00 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربانو۱۳۰۰ عضویت: 1403/08/06 تعداد پست: 986 ایشالله😭🤍 منم دلم نی نی میخواد کاش بعد این همه درمان باردار بشم 🥺 گناه کردیم نه نعمت هایش را گرفت نه رسوایمان کرد اگر بندگی اش را میکردیم چه میکرد 🧡🩵
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 2343 قربونت برمانقدر استرس دارم ک فقط بشه و منم مامان بشمتو آیت شرایط سخت انقدر پول دکتر و دارو دادم ک فق ... خدا نکنه فداتشم نگران نباش 🩵درست میشه بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...
گیسو_خانومم مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 127 منم دلم نی نی میخواد کاش بعد این همه درمان باردار بشم 🥺 ایشالله ب حق حضرت زهرا دامن همه ی ما منتظرا سبز بشهواقعا درکت میکنم ک چقدر سخت و طاقت فرساس😭 ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱
مهربانو۱۳۰۰ عضویت: 1403/08/06 تعداد پست: 986 ایشالله ب حق حضرت زهرا دامن همه ی ما منتظرا سبز بشهواقعا درکت میکنم ک چقدر سخت و طاقت فرساس😭 اره واقعا سخته گناه کردیم نه نعمت هایش را گرفت نه رسوایمان کرد اگر بندگی اش را میکردیم چه میکرد 🧡🩵