سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ببین من فعلاً شروع کردم فستینگو گرفتم یعنی امروز تا ساعت ۶ بعد از ظهر نمیتونم چیزی بخورم ۶ بعد از ظهر برای خودم یه ذره گوشت گذاشتم پخته اونو میخورم ولی چون مقدارش زیاده دیگه میخوام همون رو نصفشو ساعت ۶ بخورم نصفشو ساعت ۱۰ شب بخورم بعدش دیگه چیزی نمیخورم نهایت یه دونه میوه هم بخورم یه دونه موز احتمالاً موقع خوابیدن بخوام بخورم دوباره از ۱۲ شب فستمو شروع میکنم تا فردا ۶ بعد از ظهر چون من اکثراً شبا میرم مهمونی و تو طول روز اگر بتونم فستمو رعایت کنم خیلی خوب میشه شبا که میرم مهمونی میتونم به اندازه کالری مجازم غذاچون من اکثراً شبا میرم مهمونی و تو طول روز اگر بتونم فستمو رعایت کنم خیلی خوب میشه شبا که میرم مهمونی میتونم به اندازه کالری مجازم غذا بخورم
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
البته این اصولی نیست .بیشترین تایم فست باید ۲۰ / ۴ باشه یعنی ۴ ساعت بخوری.حذف کامل برنج و کربوهیدرات هم باعث ریزش مو و خراب شدن پوست میشه.درضمن کبد نابود میشه و عضلات بدن آب میشه به جای چربی که خیلی خطرناکه. بعد نباید هر روز باشه در هفته ۲ تا ۵روز مجاز به فست هستی و دوره یک ماهه.بیشتر از اون باعث مشکلات قلبی میشه.من خودم رژیم فست دارم و کلی تحقیق کردم.
من تو 3ماه 30 کیلو کم کردم ولی الان یزره سخته یه پایه میخوام
وووووو
سایزت چقد کم شد؟
سایز مهم تره
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀