نگین۱۱۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 4181 عنوان معجزه ی چاقی🚫🚫🚫🚫🚫 1690 بازدید | 19 پست یه معجزه ای واسه چاقی میخوام یکی میگه گین اپ بزرگسالان یکی میگه میشه شیرخشک بزرگسالان پگاه هم بخوری نتیجه دارهیکس میگه شربته سانستول ...درضمن نگین فقط بخور...ی کالری اضاف میخوام توروخدا یه چیزی بگین قطعی وزن اضافه شه نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼 1403/10/17 | 15:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
chuko عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4135 کمبود وزن دارین؟؟ دلخوشی همه اینه که لاغربمونن 😂 جامعه بیماره اجتماعی بودن لزومی نداره!
ایال_اقا_ممد_هستم عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 2077 من یه مدت عزق ینجه میخوردم اشتها مو زیاد کرد عرض یکماه ۳کیلو اضاف کردم او تا به ابد. M💍 متاهل متعهد😌 #نه به نژادپرستی
نگین۱۱۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 4181 کمبود وزن دارین؟؟ دلخوشی همه اینه که لاغربمونن 😂 اره ۱۰ کیلو حداقلش کمبود ورن دارم نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼
نگین۱۱۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 4181 کنارش ورزش کن شکم نیاری🥲 ورزش هم میکنم اما چی بخورم ک چاق کنه حتمی نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼
atefehrad عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 4189 من یه مدت عزق ینجه میخوردم اشتها مو زیاد کرد عرض یکماه ۳کیلو اضاف کردم تاوچند وقت خوردی برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤
ایال_اقا_ممد_هستم عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 2077 تاوچند وقت خوردی ببشتر یکماه نمیشه خورد ب معده اسیب میزنه او تا به ابد. M💍 متاهل متعهد😌 #نه به نژادپرستی
chuko عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4135 اره ۱۰ کیلو حداقلش کمبود ورن دارم منم همینطور قد ۱.۶۲ وزن ۴۷خودم که راضیم ولی چون تالاسمی مینور دارم و مادرم تیروئید داره فکرمیکنم ارثی باشه جامعه بیماره اجتماعی بودن لزومی نداره!
نگین۱۱۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 4181 من یه مدت عزق ینجه میخوردم اشتها مو زیاد کرد عرض یکماه ۳کیلو اضاف کردم میدونی باید ی چیزی بخورم ک کالری اضاف برسونه با عرق یونجه و سیپرو و این چیزا تاثیری نداره نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼
atefehrad عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 4189 ببشتر یکماه نمیشه خورد ب معده اسیب میزنه اها ممنون❤️بدمزس :) خوشم از مزه اش نمیاد اصن برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤
نگین۱۱۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 4181 منم همینطور قد ۱.۶۲ وزن ۴۷خودم که راضیم ولی چون تالاسمی مینور دارم و مادرم تیروئید داره فکرمیکنم ارث ... من قدم یکو هفتاد با همین وزن... کم دارم اصلا شلوار خوب نمیشه نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼
chuko عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 4135 من قدم یکو هفتاد با همین وزن... کم دارم اصلا شلوار خوب نمیشه لهان چون قد شمابلندتره پس لاغرخیلیم خوب نیست.. جامعه بیماره اجتماعی بودن لزومی نداره!
ایال_اقا_ممد_هستم عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 2077 میدونی باید ی چیزی بخورم ک کالری اضاف برسونه با عرق یونجه و سیپرو و این چیزا تاثیری نداره خب عرق یونجه خالی که کمک نمیکنه باید کنارش معجون بخوری او تا به ابد. M💍 متاهل متعهد😌 #نه به نژادپرستی