2777
2789
عنوان

معجزه ی چاقی🚫🚫🚫🚫🚫

1690 بازدید | 19 پست

یه معجزه ای واسه چاقی میخوام 

یکی میگه گین اپ بزرگسالان یکی میگه میشه شیرخشک بزرگسالان پگاه هم بخوری نتیجه داره

یکس میگه شربته سانستول ...

درضمن نگین فقط بخور...ی کالری اضاف میخوام 

توروخدا یه چیزی بگین قطعی وزن اضافه شه

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مدت عزق ینجه میخوردم اشتها مو زیاد کرد 

عرض یکماه ۳کیلو اضاف کردم 

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

کمبود وزن دارین؟؟ دلخوشی همه اینه که لاغربمونن 😂

اره ۱۰ کیلو حداقلش کمبود ورن دارم 

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

تاوچند وقت خوردی

ببشتر یکماه نمیشه خورد ب معده اسیب میزنه

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

اره ۱۰ کیلو حداقلش کمبود ورن دارم

منم همینطور قد ۱.۶۲ وزن ۴۷

خودم که راضیم ولی چون تالاسمی مینور دارم و مادرم تیروئید داره فکرمیکنم ارثی باشه

جامعه بیماره اجتماعی بودن لزومی نداره!

من یه مدت عزق ینجه میخوردم اشتها مو زیاد کرد عرض یکماه ۳کیلو اضاف کردم

میدونی باید ی چیزی بخورم ک کالری اضاف برسونه با عرق یونجه و سیپرو و این چیزا تاثیری نداره 

منم همینطور قد ۱.۶۲ وزن ۴۷خودم که راضیم ولی چون تالاسمی مینور دارم و مادرم تیروئید داره فکرمیکنم ارث ...

من قدم یکو هفتاد با همین وزن... کم دارم اصلا شلوار خوب نمیشه 

میدونی باید ی چیزی بخورم ک کالری اضاف برسونه با عرق یونجه و سیپرو و این چیزا تاثیری نداره

خب عرق یونجه خالی که کمک نمیکنه باید کنارش معجون بخوری