2777
2789
عنوان

پسر پنج سال کوچیکتر از خودم

446 بازدید | 36 پست

من ۲۸سالمه طرفم ۲۳سالشه از ظاهر خودم بگم خیلی سنم کم نشون میده حتی خود پسره فکرمیکرد ۲۰سالمه البته همه همین فکرو میکنن خوشگلم هستم ،پسره هم پولداره قدش بلنده ولی از لحاظ ظاهر مثلا چهره ش خیلی معمولیه ولی سنش بیشتر نشون میده،از لحاظ مالی هم وضعش خوبه خیلی زرنگه از لحاظ کارش

حالا اون میگه سن یه عدده ولی کاش هم سن خودم بود،تا حالا تو همچین موقعیتی بودین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله سن عدده،منتها عقل یه پسر ۲۳ ساله قطعا کمتر از عقل یه دختر۲۸ سالس،

دخترا از نظر عقلی زودتر پخته میشن،میخوان به یه مرد تکیه کنن،ولی پسرا کمتر از سنشون میفهمن.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من نبودم عزیزم ولی از اقوام بودن اینجور 

واینکه الان خیلی پشیمونه و همش میگه اشتباه کردم چون خانمها زود به بلوغ ذهنی میرسن ولی مردها خیلیییییی دیر یه مدت همسرش تو دام اعتیاد افتاد دنبال رفیق بازی و....بعد هم کارشو ول کرد الان خانم خودش میره سرکار و خونواده همسرش هم هیچوقت راضی نبودن و نیستن از این ازدواج و شاید دلیل اعتیاد پسرهم همین بود

بله سن عدده،منتها عقل یه پسر ۲۳ ساله قطعا کمتر از عقل یه دختر۲۸ سالس،دخترا از نظر عقلی زودتر پخته می ...

خب نمیدونم حکمتش چیه هر پسری میاد جلو از خودم کوچیکتره اصلا تا حالا پیش نیومده با پسر بزرگتر از خودم آشنا بشم

بچس 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^