شادی01 مدیر عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 703 عنوان ویروس جدید | مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 24 پست جریان این ویروس جدید که میگن چیه؟! جدی قراره مثل دوران کرونا شه زندگیامون؟!! 1403/10/17 | 10:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آفرود عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 2623 نمیدونم واقعابیشتزازیه ماهه درگیریم من دمنوشم واینامیترسم بدم اخه هنوزکوچیکه میترسم بامعده اش واینان ... تب بچه های من قطع نمیشه..دیروز بردم آنتی بیوتیکها عوض کرد براشون...خدایا دیگه نمیکشم...دختر بزرگم از سرفه معده درد گرفته
yashmi عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 5784 تب بچه های من قطع نمیشه..دیروز بردم آنتی بیوتیکها عوض کرد براشون...خدایا دیگه نمیکشم...دختر بزرگم ... عزیزم دخترمنم تبش پایین نمییادهمش رو۳۸ونیمهواقعادیگه منم نمیدونم چیکارکنم ("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
آفرود عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 2623 عزیزم دخترمنم تبش پایین نمییادهمش رو۳۸ونیمهواقعادیگه منم نمیدونم چیکارکنم چند روزه تب داره؟امروز زنگ دکتر زدم گفت چهل و هشت ساعت صبر کن
yashmi عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 5784 چند روزه تب داره؟امروز زنگ دکتر زدم گفت چهل و هشت ساعت صبر کن امروز۳ روزههمش تب نداره هاشب هابیشترتب داره تاروزها مثلایهودیدی خنک خنک شدیهودیدی دستاشوپاهاش سرده سرش گرمه گرم ("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
yashmi عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 5784 امروز۳ روزههمش تب نداره هاشب هابیشترتب داره تاروزها مثلایهودیدی خنک خنک شدیهودیدی دستاشوپاهاش سرده س ... ولی یهوعم بالامیره استاهم پایین نمیاره تبشونمیزاره دستمالم بکشم عزیزم سرم زدی یاچی که گفته باید۴۸ساعت صبرکنی من دکترنبردمش شربت اموکسی سیلین وپدی کاف وسرماخوردگی میدمش واستا ("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
آفرود عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 2623 ولی یهوعم بالامیره استاهم پایین نمیاره تبشونمیزاره دستمالم بکشم عزیزم سرم زدی یاچی که گفته باید۴۸ساع ... نه سفکسیم وآموکسی کلاو میخوردم دکتر قطع کرد آزیترو داد گفت از شروع آزیترو یه دوسه روز صبر کن قطع نشد پیگیری کن
yashmi عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 5784 نه سفکسیم وآموکسی کلاو میخوردم دکتر قطع کرد آزیترو داد گفت از شروع آزیترو یه دوسه روز صبر کن قطع نش ... اصلانمیدون چه طورمریضیه که یه ماهه دخترم همش باعلاعم های متفاوتی درگیرشه ("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
آفرود عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 2623 اصلانمیدون چه طورمریضیه که یه ماهه دخترم همش باعلاعم های متفاوتی درگیرشه دختران دوباره تب کردن حالا😭 دیگه نمیکشم در به در دنبال راهم چیکار کنم
yashmi عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 5784 دختران دوباره تب کردن حالا😭 دیگه نمیکشم در به در دنبال راهم چیکار کنم عزیزم ان شالله که خوب بشن واس دخترمنم دعاکن ("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم