2777
2789
نمیدونم واقعابیشتزازیه ماهه درگیریم من دمنوشم واینامیترسم بدم اخه هنوزکوچیکه میترسم بامعده اش واینان ...

تب بچه های من قطع نمیشه..دیروز بردم آنتی بیوتیک‌ها عوض کرد براشون...خدایا دیگه نمی‌کشم...دختر بزرگم از سرفه معده درد گرفته

تب بچه های من قطع نمیشه..دیروز بردم آنتی بیوتیک‌ها عوض کرد براشون...خدایا دیگه نمی‌کشم...دختر بزرگم ...

عزیزم دخترمنم تبش پایین نمییادهمش رو۳۸ونیمه

واقعادیگه منم نمیدونم چیکارکنم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روزه تب داره؟امروز زنگ دکتر زدم گفت چهل و هشت ساعت صبر کن

امروز۳ روزه

همش تب نداره هاشب هابیشترتب داره تاروزها مثلایهودیدی خنک خنک شدیهودیدی دستاشوپاهاش سرده سرش گرمه گرم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
امروز۳ روزههمش تب نداره هاشب هابیشترتب داره تاروزها مثلایهودیدی خنک خنک شدیهودیدی دستاشوپاهاش سرده س ...

ولی یهوعم بالامیره استاهم پایین نمیاره تبشو

نمیزاره دستمالم بکشم 

عزیزم سرم زدی یاچی که گفته باید۴۸ساعت صبرکنی من دکترنبردمش شربت اموکسی سیلین وپدی کاف وسرماخوردگی میدمش واستا

ولی یهوعم بالامیره استاهم پایین نمیاره تبشونمیزاره دستمالم بکشم عزیزم سرم زدی یاچی که گفته باید۴۸ساع ...

نه سفکسیم وآموکسی کلاو می‌خوردم دکتر قطع کرد آزیترو داد گفت از شروع آزیترو یه دوسه روز صبر کن قطع نشد پیگیری کن

نه سفکسیم وآموکسی کلاو می‌خوردم دکتر قطع کرد آزیترو داد گفت از شروع آزیترو یه دوسه روز صبر کن قطع نش ...

اصلانمیدون چه طورمریضیه که یه ماهه دخترم همش باعلاعم های متفاوتی درگیرشه 

دختران دوباره تب کردن حالا😭 دیگه نمی‌کشم در به در دنبال راهم چیکار کنم

عزیزم ان شالله که خوب بشن واس دخترمنم دعاکن