سلام ، من شرایط معمولی دارم ، کارمندم ، دانشجو دکترام ، از خانواده ای ساده و سنتی و قشر متوسط ، ابرو بر نداشتم تا حالا ابروهام فرمش خوبه اما پیوسته و پر است ، چند مورد خواستگار برام جدیدا پیش اومده بهم گفتن اینکه ابرو بر نداشتم یعنی به نظافت اهمیت نمیدم در حالیکه همیشه آرایش دارم و صورتم آمیزه ، حالا به نظر شما ابرومو بردارم ?چه مدلی ?چون سنم داره بالا ميره میترسم همین ابرو بر نداشتم مانع ازدواجم بشه ، ممنون
راستش دیگه دوره ابرو برنداشتن و اینکه طرف بگه اررره افررین برنداشته گذشته و کلا دیگه مهم نییی.بنظرم برو در حد پهن دخترونه ک مرتب باشه بردار .پیوندشم اگه عبوست کرده بردار
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
اشتباه گفان چون بحث ارایش و پیرایش متفاوته نظافت به پیرایش هست نه ابرو برداشتن در مورد مدل ابرو هاتون چون میگی پره مسلما اگه پهن برده و کوتاه شیکه اما بسته به شکل صورتت داره
بردار عزیزم واقعا الان مردها موی صورت رو نشانه نجابت نمیدونن
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
در لباس پوشیدن. و تمیزی خیلی دقت میکنم ، خودمم متوجه شدم باید ابرو بردارم ، اما یک حس خجالتی دارم ، بخصوص تو محل کارم ، میگم نکنه فکر کنند ازدواج کردم و بهم خورده و اینجور چيزا