2777
2789
عنوان

لب های پروتزی

1691 بازدید | 126 پست

نده متنفرم از لب های پروتز کرده و یه روز همسرم بدون اطلاع من رفت پروتز لب انجام داد .اصلا قیافش برام قابل تحمل نیست .یواش یواش دارم ازش سرد میشم و حاضر نیست لبهاشو بره درست کنه .در صورتیکه حتی لباس های من  باید به سلیقه ی ایشون باشه که یه موقع جلف نباشه.لطفاً کمکم کنید .ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت لباشو ژل زده؟😐😐

خودش مرده

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

😐🚶‍♀️

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

من دارم یه ماهه رو مخ شوهرم میرم برا ژل چونه.

و مدام مخالفه میخواستم فردا بزنم با تمومم مخالفتاش اما تایپیک شما انگار ی هشدار و نشونه بود برامن ک ب حرف همسرم گوش بدم

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹

آدم نمیشه فردا می‌ره هزار تا کار دیگه می‌کنه به تو نمیگه گربه رو دم حجله باید کشت بزن ناقصش کن 

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃