راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دوبار بار خوندم کامل یعنی ۱۰۰بار دفعه اول حاجت گرفتم
دفعه دوم نه هنوز
ولی میخام باز بخونم
نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱 تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهمعجللولیکالفرج.🤍 یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍 دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺
این دعا تو مفاتیح هست؟سرچ کردم تو نت نوشته بود هرکس صد مرتبه بخواند و حاجت نگرفت مقاتل رو لعنت کند درسته؟صد بار خوندی؟
ده سال پیش از همچین دعایی تو مفاتیح معجزه دیدم ولی بلافاصله نه ها اول یه اتفاقی برام افتاد گفتم دیدی نشد حالا با چه دلی لعنتت کنم …. بعدش دیگه معجزه اتفاق افتاد و کم کم همه جی تغییر کرد برام
ختم۴۱روزه سوره حشر یه روز نخونی باطله باید از اول شروع کنی
نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱 تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهمعجللولیکالفرج.🤍 یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍 دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺