2821
2789
عنوان

دعای مقاتل

125 بازدید | 17 پست

بچه ها من حدود دو هفته پیش این دعا رو خوندم

و معنی فارسیش رو همش دارم زیر لبم تکرار میکنم

من خیلی بهش ایمان داشتم

قلبم خیلی روشن بود

ولی انگار همه چی بدتر شده و بهتر نشده...

شما نتیجه گرفتین ازش؟

و می‌دانم تو روزی باز خواهی گشت ...♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان ختم ۱۲۴هزار صلوات برداشتم امیدوارم ب ابرو امام زمان نتیجه بگیرم

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

دوبار بار خوندم کامل یعنی ۱۰۰بار دفعه اول حاجت گرفتم

دفعه دوم نه هنوز

ولی میخام باز بخونم

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

این دعا تو مفاتیح هست؟سرچ کردم تو نت نوشته بود هرکس صد مرتبه بخواند و حاجت نگرفت مقاتل رو لعنت کند درسته؟صد بار خوندی؟

ده سال پیش از همچین دعایی تو مفاتیح معجزه دیدم ولی بلافاصله نه ها اول یه اتفاقی برام افتاد گفتم دیدی نشد حالا با چه دلی لعنتت کنم …. بعدش دیگه معجزه اتفاق افتاد و کم کم همه جی تغییر کرد برام

خوبه بازم بخونم ببینم چی میشع🥲

چله دعای معراج مجربه بردار

ختم۴۱روزه سوره حشر یه روز نخونی باطله باید از اول شروع کنی

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

این دعا تو مفاتیح هست؟سرچ کردم تو نت نوشته بود هرکس صد مرتبه بخواند و حاجت نگرفت مقاتل رو لعنت کند د ...

اره همون دعا

نمیدونم چند بار خوندم

شاید نزدیک یه ساعت با گریه پشت سر هم میخوندمش...

چقد دلگرمم کرد پیامت

منم خیلی ناامید شدم

کاش معجزه بشع :)

چله دعای معراج مجربه بردارختم۴۱روزه سوره حشر یه روز نخونی باطله باید از اول شروع کنی

اره دعای معراجم خوندم

ولی چله نبوده...

الان چله برمیدارم

مرسی♥️