يكي از دوستام خيلي وقته هيچ سراغي ازم نگرفته تقريباً چندماهه اصلاً كاري بهم نداريم فقط تو جمع هاي دوستامون همديگرو مي بينيم كه تو همون جمع هم بازم كاري بهم نداريم
حالا بهم پيام داده كه يه مدل بافت مو رو كه بلدم بهش بگم بنظرتون چيكار كنم؟
حالا پیام وقت نمیکنه بده تو جمعم میگی محل نمیکنه چی بگم والا من خودمم دارم ازینا😷😷😷
ولی کسی ک اینطوریه هزاری بهش خوبی کنی نمی بینه پس بهتره نکنی واسش
البته با خودمم هستما ☺
غروبا که میشه روشن چراغا😃 میان از مدرسه خونه کلاغا یاد حرفای اون روزت میفتم که تا گفتی به جون دل شنفتم عجب غافل بودم من اسیر دل بودم من اسیر دل نبودم اگ عاقل بودم من یادت میاد به من گفتی چیکار کن گفتی از مدرسه اون روز فرار کن فرار کردم من اون روز زنگ آخر نرفتم مدرسه تا سال دیگر عجب غافل بودم من اسیر دل بودم من
آخه من زیاد اهمیت نمیدم به این چیزا که فلانی محل گذاشت نذاشت مکه کیه باومن فقط از دو نفر ناراحت میشم اگر رفتاری ازشون ببینم یکی شوهرم یکی مامانم چوووون بی نهایت برام مهمن و ازشون توقع دارم بالاخره.... از نظر من بچه بازیه پیام داده و شما بلدی ولی بخوای به خاطر تلافی کردن بهش یاد ندی.....
بی محابا بغلم کن 💜 وسط مردم شهر💜بخدا عشق به رسوا شدنش می ارزد💜
دقيقاً الان يه مدته با هركسي مثه خودش دارم رفتار ميكنم خيلي راحتترم قبلاً خودمو ميخوردم از اينكه چرا ...
دقیقا کار خوبی میکنی واقعا بعضیا ارزشش رو ندارن منم دارم تمرین میکنم😉
غروبا که میشه روشن چراغا😃 میان از مدرسه خونه کلاغا یاد حرفای اون روزت میفتم که تا گفتی به جون دل شنفتم عجب غافل بودم من اسیر دل بودم من اسیر دل نبودم اگ عاقل بودم من یادت میاد به من گفتی چیکار کن گفتی از مدرسه اون روز فرار کن فرار کردم من اون روز زنگ آخر نرفتم مدرسه تا سال دیگر عجب غافل بودم من اسیر دل بودم من