2777
2789
عنوان

بنظرتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 42 پست
دقيقاً همينطوره كلاً پيش همه دوستامون همينطوره كه همش دنبال خواسته هاشه

ب نظر من با هر کی مث خودش

حالا پیام وقت نمیکنه بده تو جمعم میگی محل نمیکنه چی بگم والا من خودمم دارم ازینا😷😷😷

ولی کسی ک اینطوریه هزاری بهش خوبی کنی نمی بینه پس بهتره نکنی واسش 

البته با خودمم هستما ☺

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظر من با هر کی مث خودش حالا پیام وقت نمیکنه بده تو جمعم میگی محل نمیکنه چی بگم والا من خودمم دار ...

دقيقاً الان يه مدته با هركسي مثه خودش دارم رفتار ميكنم خيلي راحتترم قبلاً خودمو ميخوردم از اينكه چرا فلاني اينهمه بهش محبت كردم فلان جا واسم كاري نكرد وقتي كه ميتونست 

خلاصه الان با هركسي به اندازه خودش رفتار ميكنم ديگه نه خودم گله ميكنم نه اون طرف مقابل ميتونه گله كنه

فكر نميكنم بچه بازي باشه 😐

آخه من زیاد اهمیت نمیدم به این چیزا که فلانی محل گذاشت نذاشت مکه کیه باومن فقط از دو نفر ناراحت میشم اگر رفتاری ازشون ببینم یکی شوهرم یکی مامانم چوووون بی نهایت برام مهمن و ازشون توقع دارم بالاخره.... از نظر من بچه بازیه پیام داده و شما بلدی ولی بخوای به خاطر تلافی کردن بهش یاد ندی..... 

بی محابا بغلم کن 💜 وسط مردم شهر💜بخدا عشق به رسوا شدنش می ارزد💜
يعني بهش ياد بدم؟

آره. چه اشکالی داده. آدم خوبه کریم باشه. کریم هم کسیه که حتی اگه بخواد نمی تونه نبخشه

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
دقيقاً الان يه مدته با هركسي مثه خودش دارم رفتار ميكنم خيلي راحتترم قبلاً خودمو ميخوردم از اينكه چرا ...

دقیقا کار خوبی میکنی واقعا بعضیا ارزشش رو ندارن منم دارم تمرین میکنم😉

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
منم اینجوریم وقتی میخوام تلافی کار یک نفر رو درارم وجدان درد می گیرم همش میگم اشکال نداره😕

اره بخدا ولي بعضيا خوب محكم ميتونن بقيه رو تنبيه كنن😐

آخه من زیاد اهمیت نمیدم به این چیزا که فلانی محل گذاشت نذاشت مکه کیه باومن فقط از دو نفر ناراحت میشم ...

درسته ولي خب خودتو بزار جاي من اگه شما به من پيام بدي من دير بخونم ديرتر جواب بدم اونم نه اينكه مشكلتو برطرف كنم فقط جواب سلام رو بدم 

و بعد از اونم تا چندماه هيچ ارتباطي باهات نداشته باشم هيچ پيام تبريك مناسبتي كه بهتر بود بخاطر دوستيمون بهت ميدادمو ندم اونوقت شما چيكار ميكني؟

[QUOTE=49902603]درسته ولي خب خودتو بزار جاي من اگه شما به من پيام بدي من دير بخونم ديرتر جواب بدم اونم نه اينكه مشكل ...[/QUOT

بازم جوابشو.میدم... ولی خیلی رسمی همون مدل بافت مو رو یادش بده نه احوال پرسی نه چیزی 

بی محابا بغلم کن 💜 وسط مردم شهر💜بخدا عشق به رسوا شدنش می ارزد💜