2777
2789
عنوان

بنظرتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 42 پست
خب رابطتون یه کم صمیمیتش کم شده اما خب مشکل و دعوایی که با هم ندارید. به نظرم جوابشو بده.

اره اصلاً باهم دعوايي نكردم

ولي دقيقاً چندماه پيش همين اتفاق افتاد كه من بهش پيام دادم مرتب انلاين ميشد بعد پيام منو نمي خوند بعدم كه خوند جواب نداد 

بعد شبش نوشت ببخشيد دير جواب ميدم كه منم ديگه پيگير پيامم نشدم

خوب جوابشو بده.چه اشکال داره؟مگه یکی تو خیابون ازت بپرسیدجواب نمدادی؟

كسيكه تو خيابون سوال بپرسه حتماً جواب ميدم ولي اين تا حالا خيلي بي توجهي كرده تقريباً چندماهه هيچ كاري بهم نداشتيم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اصلاً باهم دعوايي نكردم ولي دقيقاً چندماه پيش همين اتفاق افتاد كه من بهش پيام دادم مرتب انلاين ...

خوب حالا اون ی اشتباهی کرده.شایدم واقعا درگیر زندگی شخصیش بوده سخت نگیر دنیا دو روزه

عزیزم بهش یاد بده  میگن اگه به کسی چیزی یاد بدی  ی نفر ی روز بخودت ی خدمتی میکنه زندگی ...

دقيقاً هميشه به خاطر همين فكر به هركي تونستم يه كمكي در حد توانم كردم ولي خيلي وقت اين دوستم ناراحتم كرده 

اره اصلاً باهم دعوايي نكردم ولي دقيقاً چندماه پيش همين اتفاق افتاد كه من بهش پيام دادم مرتب انلاين ...

اگر اينجوريه توام همينطوري كن بگو وقت ندارم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
نه شما هم مثه اون رفتار كني درست نيست جوابشو بده  حداقل يه رفتار محبت اميز خوب ازت ياد مي گيره& ...

چندبار بهش محبت كردم اتفاقاً با ناراحتي كه دارم هروقت ديدمش يطوري سلام احوال برسي كردم كه انگار ناراحت نيستم ازش ولي انگار كلاً ادم بيخياليه...

اره این برخوردا ازاردهنده است. اگه اینجوریه شما هم بی خیال شو جواب نده. جواب یه پیام رو دادن انقدری از ادم وقت نمیگیره. فوقش میشه نوشت ببخشید عزیزم الان یه مقدار سرم شلوغه، در اولین فرصت با هم صحبت میکنیم مثلا یا هرچی

منم یکی از دوستام چند وقت پیش ازش یه چیز خیلی بی دردسر و پیش پا افتاده خواستم که پیامم سین شد و کلا هیچ جوابی نداد. بعد دو ماه پیام داد فلان کارو برام انجام میدی منم گفت شرمنده وقت ندارم.

چندبار بهش محبت كردم اتفاقاً با ناراحتي كه دارم هروقت ديدمش يطوري سلام احوال برسي كردم كه انگار  ...

اسم كاربريت جالبه

🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨‍👩‍👧❤️💛💚💙💜💞💕
اره این برخوردا ازاردهنده است. اگه اینجوریه شما هم بی خیال شو جواب نده. جواب یه پیام رو دادن انقدری ...

همين ديگه 

اگه اونم وقتي كه من ازش خواستم كاري واسم بكنه به موقع ميخوند پيامو و جواب ميداد مطمئناً منن الان با دل و جون سريع جوابشو ميدادم