يكي از دوستام خيلي وقته هيچ سراغي ازم نگرفته تقريباً چندماهه اصلاً كاري بهم نداريم فقط تو جمع هاي دوستامون همديگرو مي بينيم كه تو همون جمع هم بازم كاري بهم نداريم
حالا بهم پيام داده كه يه مدل بافت مو رو كه بلدم بهش بگم بنظرتون چيكار كنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره اصلاً باهم دعوايي نكردم ولي دقيقاً چندماه پيش همين اتفاق افتاد كه من بهش پيام دادم مرتب انلاين ...
اگر اينجوريه توام همينطوري كن بگو وقت ندارم
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
اره اصلاً باهم دعوايي نكردم ولي دقيقاً چندماه پيش همين اتفاق افتاد كه من بهش پيام دادم مرتب انلاين ...
اره این برخوردا ازاردهنده است. اگه اینجوریه شما هم بی خیال شو جواب نده. جواب یه پیام رو دادن انقدری از ادم وقت نمیگیره. فوقش میشه نوشت ببخشید عزیزم الان یه مقدار سرم شلوغه، در اولین فرصت با هم صحبت میکنیم مثلا یا هرچی
منم یکی از دوستام چند وقت پیش ازش یه چیز خیلی بی دردسر و پیش پا افتاده خواستم که پیامم سین شد و کلا هیچ جوابی نداد. بعد دو ماه پیام داد فلان کارو برام انجام میدی منم گفت شرمنده وقت ندارم.