2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 50 پست
بچه ها من نوک سینه هام درد میکنه. واژنم درد میکنه.6 رپز عقب انداختم.به نظرتون باردارم یا پری میاد اص ...

تست بگیر ان شا الله که مثبته عزیز دلم😘

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن
بچه اول عزیزم

خیلی خیلی مبارکه....مثل همیم!😘

چند ماه اقدام بودی؟

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام  دوستان  سوال دارم  اگه  کسی  میدونه  ممنون میشم جواب بده 

من پریودم  منظم و دقیق  سی روزه  یک روز  هم کم  و زیاد  نمیشه  این  ماه  از بیست  یکم  دیگه  نشدم  تا امروز 5 روزه  تاخیر داشتم  امروز صبح  بی بی چک  زدم  منفی  شد حتی خط محو  هم نداشتم   ، نکنه درد و مرضی  گرفتم   

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
سلام  دوستان  سوال دارم  اگه  کسی  میدونه  ممنون میشم جواب بده  ...

فردا ی تست دیگه بگیر

قربونت گلم مامان شدن شمام مبارک😚😚 ماه دوم اقدام شماچی؟

۱۰ ماه

فردا ی تست دیگه بگیر

باشه عزیزم  میشه  مثلا  امروز  منفی  بود  فردا یهو مثبت شه؟  نگرانم   😩

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
باشه عزیزم  میشه  مثلا  امروز  منفی  بود  فردا یهو مثبت شه؟  نگرا ...

نگران نباش مثبت میشه....اگه نشد عیبی نداره ماه آینده ان شا الله....و بخاطر عقب افتادن پریودت برو پیش دکتر 

خدانکنه انشالله بارداری.بذار دوس روز دیگه اگه نشدی بیبی بزن.شاید hcj پایینه.

ممنون عزیزم  امیدوار شدم  دو روز  دیگه صبر میکنم