mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 عنوان مانتو شیک!!! 326 بازدید | 11 پست سلام کسی عکس مانتو شیک داره بزاره یه پارچه مشکی خریدم میخوام ببرم خیاطی...دوس دارم جلوش باز باشه😘😘😘 گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد. 1396/09/26 | 12:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 عزیزم بزن نت بیاد. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 عزیزم بزن نت بیاد. تو نت هم زیاد سرچ کردم نمیدونم چرا به دلم نمیشینن گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
mheidary مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1677 مررررسی قشنگن عزیزم😍 گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
sooha عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 3527 مررررسی قشنگن عزیزم😍 میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست! یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐 یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست! فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
sooha عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 3527 میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست! یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐 یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست! فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
sooha عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 3527 میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست! یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐 یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست! فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂