2821
2789
عنوان

کم بودن وزن

130 بازدید | 17 پست

سلام خانما من ۱۹سالمه و ۴۵کیولو وزنمه خودم دوست دارم به ۵۵برسم هرکاری میکنم تکون نمی‌خورم... از غذا خوردن که کم نمیارم آزمایش تیروئید هم دادم مشکلی نداشت ...شما راهکاری ندارین ؟؟؟؟

بعضی ها ژنتیکی لاغرن .کاریشم نمیشع کرد خوش ب سعادتشون 😉

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😅😅😅😅خوبیای خودشو داره البته ...

صدالبته 😊

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

وعده های غذاییتو زیاد کن یجوری ک اصلا گرسنه نمونی 

نیم ساعت بعد از غذا یچیز شیرین بخور چون جذب غذا رو بالا میبره 

راه حل از اینا بهتر باشگاه بدنسازیه که فوق العاده اشتهاتو زیاد میکنه و ب بدنت فرم میده در نتیجه وزنم اضاف کنی همش چربی شکمو پهلو نمیشه بدنت خوش فرم میشه

2823
2791
2779
2792