2777
2789
عنوان

خاک تو سرم

119 بازدید | 11 پست

ی دروغ ھم بلد نیستم بگم 

مامانم بار ھا گفتہ ھر وقت زن عمو ھات ری دیدی نگو غذای سادہ خوردم بگو مثلا جوجہ خوردم

بعد زن عمو (ک حکم دشمن ما رو دارہ) ازم پرسید شام چی خوردی من گفتم بادمجون خوردم۔

خاعکککک تو سرم 

کاربر آقا ھستم                                                                      برام دعا کنید بتونم ی رتبہ خوب بیارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگوسوشی بود من فکرکردم بادمجونه😂😂😂

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
زن عموت انقدر بیکاره که میپرسه شام چی خوردین ؟بعدم مگه بادمجون گوجه ارزونه ؟کیلو ۴۰ ۵۰ هست

نمیدونیی

الان میرہ ب مامانم میگہ با دمجون خوردییین؟

بعد مامانم باز شروع میکنہ غر زدن ک چرا ی دروغ سادہ نمیتونی بگی

کاربر آقا ھستم                                                                      برام دعا کنید بتونم ی رتبہ خوب بیارم

بگوسوشی بود من فکرکردم بادمجونه😂😂😂

خیلی بی کلاسہ نمیدونہ سوشی چیہ

(خودمم فقط شنیدم نمیدونم چیہ)

خیلی بی کلاسہ نمیدونہ سوشی چیہ(خودمم فقط شنیدم نمیدونم چیہ)

منم شنیدم عزیزم اشکال نداره توبگومیره کنکاش میکنه ببینه چیه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
منم شنیدم عزیزم اشکال نداره توبگومیره کنکاش میکنه ببینه چیه

بلہ اتفاقا ادم کنجکاوی ھم ھست