2777
2789
عنوان

کلم بروکلی

7407 بازدید | 14 پست

سلام من کلم بروکلی رو مثل سبزی تو اب خیس میکنم بعد بهش ضد عفونی کننده سبزی میزنم

باهاش سالاد درست میکنم اخه پسرم خیلی دوست داره با ابلیمو بخوره کلم رو

حالا دیروز یکی از دوستام میگفت تو کلم بروکلی یه نوع کرم هست که برای از بین بردنش حتما باید  کلم رو تو اب جوش بندازی 

شما چطور استفاده میکنید؟

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

تو اب جوش میندازم ۵ دقیقه. نه میپزه نه رنگش تغییر میکنه بعد میگیرم زیر اب سرد . ما هم خام با غذا میخوریم بروکلی گل ولم و ساقه کرفس رو

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با سرکه و نمک خیس میدم کرماش میاد بیرون

یعنی توش کرم هست؟

من تا به حال که شستم تو ابش کرم نبوده

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

بروکلی و گل کلم و آبپر کنید ( اول آب و جوش بیارین بعدا اینا رو بریزین که له نشه) بعد با یه کم کره تفت بدین و با یه مقدار سس مایونز سرو کنید. بسیار لذیذ میشه. البته اگر رژیم لاغری ندارین.

من تا حالا کرم ندیدم توش 

چون کرماشو نمیبینی😂

کرماش دقیقا شبیه دونه های گلش هستن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
چون کرماشو نمیبینی😂 کرماش دقیقا شبیه دونه های گلش هستن

واقعا؟🤔 خب پس بخورید ضرری نداره من سالهاست دارم میخورم😬

زندگی ، اتفاقِ نادریست که برای بعضی از زنده ها می افتد...
چون کرماشو نمیبینی😂 کرماش دقیقا شبیه دونه های گلش هستن

تو اب جوش مزاری میان بیرون؟

تو اب جوش مزاری میان بیرون؟

اره ۵ دقیقه بزار بمونه