2821
2789

مثل سهام بورسه  به همون اندازه قابل اعتماده فعلا که ریزشی شدن شاید الان بخری چند وقتی بخوره تو ذوق اما بعدش حتما میره بالا خوبیش اینه دزد نمیزنه طلا فروش هم دولا پنلا موقع خریدو فروش حساب نمیکنه و نمیکنه تو پاچت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره من طلای لوتوس توی مفید ۱۵۰ میلیون دارمخیلی خوبه از صد هزار میتونی بخری کارمزدشم نیم درصده خیلی ب ...

کم کم خریدی یا یجا 

هر وقت بخوام میتونم بفروشم 

من صندوق طلای کهربا شنیدم میگن خوبه کدوم بهتره بنطرت

ییار هشتاد میلیون خریدم ۹۵ هزار تومن انگار کم کرد کارمزداین کامزد عالیه

از کجا باید شروع کنم برا بلند مدت میشه اعتماد کرد؟

برنامه ای داره ؟

با همون رمز دوم کارت میشه خرید یا چطور

کم کم خریدی یا یجا هر وقت بخوام میتونم بفروشم من صندوق طلای کهربا شنیدم میگن خوبه کدوم بهتره بنطرت

هر کدوم که حباب منفی داره 

Nav ابطالشون و نگاه کن. این یعنی ارزش واقعی سهم

اگه بالا تر از قیمتی که داره معامله میشه باشه، یعنی حباب منفیه و مناسب خریده

ولی هیچ ربطی به بورس نداره مثل اینه طلا خریدی

؟؟؟ ی صندوق بورسیه و اصلا شبیه خرید طلا نیست چون نوسانش با نوسان طلا و سکه فرق داره و خرید و فروشش متفاوته گاهی طلا تو بازار میریزه این تو سوده گاهی این ضرره اون تو سوده درسته از کارگزاری میخری اما معمولا سازمان بورس تاییدشون کرده 

هر کدوم که حباب منفی داره Nav ابطالشون و نگاه کن. این یعنی ارزش واقعی سهماگه بالا تر از قیمتی که دار ...

اصلا سر در نمیارم از اینا

میشه درخواست بدم قبول کنی وقتی شروع کردم سوالامو بپرسم ازت؟

؟؟؟ ی صندوق بورسیه و اصلا شبیه خرید طلا نیست چون نوسانش با نوسان طلا و سکه فرق داره و خرید و فروشش م ...

اره یکی نیست. ولی من بازدهی هاشونو تو دوره اموزشی دیدم، تو بلند مدت یکیه تقریبا یک درصد کم و زیاد داره