2777
2789
عنوان

چی بگم

25 بازدید | 4 پست

برای بچه کلاس اولیم قراره جشن اسم بگیریم....معلم گفته گروه های ۴ یا ۵ نفره جشن بگیرن...خب اینجوری نمیشه...اسم بچه هامون فرق داره....الان دختر من اسمش نهال چرا باید مثلا با مهدا و مهان و یلدا و هدیه ی جشن اسم داشته باشه؟؟میخوام کیک سفارش بدم اسمش روش نوشته شه با حرف اول اسمش چون ن هست نون های کوچولو سفارش بدم به عنوان گیفت خب الان اون بچه ها هیچکدوم اول اسمشون ن نیس.....بین خانواده ها رای گیری کنیم تعداد اونایی ک میگن گروهی بیشتره🫥

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

مدیر گفته یا همه تکی یا همه گروهی....اینجوری نشه هر کی هر کار خواست بکنه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

میتونی گیفت اسم بگیری

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مدیر گفته یا همه تکی یا همه گروهی....اینجوری نشه هر کی هر کار خواست بکنه

بنظرم هرکی هر چی دلش میخواد درست کنه بهتره

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

میتونی گیفت اسم بگیری

کیک چی اسم هیچ بچه ای روش نباید نوشته شه....بعد گفتن خانواده ها با هم ی گیفت بدن