2777
2789

یعنی دیکه کسی رو نمیفرستن بلاد کفر ، هزینه ش رو بدن یاد بگیره برگرده

که برنمی گردن معمولا

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بر نمیگردن . و عموما این بورسیه مال همون فرزندای مسئولین هست

هر چیز خوبی ک وجود داره حالا میخواد سهمیه باشه بهترین مهاجرت پولو ثروت مال همین بچه های مسئولین و وزیر وزراست

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

یغنی ربطی به دانشگاه ارتش و بقیه اله و ... نداره؟

من اینجور متوجه شدم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بر نمیگردن . و عموما این بورسیه مال همون فرزندای مسئولین هست

بله متاسفانه

من کسی رو ندیرم بره و برگرده

یه ودیعه دارن که اون هم سالها طول می کشه تا توسط دولت ضبط بشه