2777
2789

منم همینطور دیشب تا ساعت 4 مغز منو خورد انقدر دری وری گفت واقعا ما زنا بدبختیم! مادرش یه هفته اومد از این رو به اون رو شد و رفت منم که انگار قفلم یک کلمه حرف نمیزنم اونا هر کاری دلشون میخواد میکننن. واقعا ما زنا بدبختیم

دخترم تمام زندگی من

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدابهت صبربده عزیزم😢

واقعا بد بختیم مادر شوهر بنده همش میگه جلوی ما نداریم نداریم از بغل من و خانوادم خوب پول در میاره اونوقت برای دختراش و خودش خرجای انچنانی میکنه انگار از ما طلب داره به خدا دیگه خسته شدم

ببین من با شوهرم هی بحث داشتم سره اینکه چرا جاریم ک شوهرش با شوهرم شریکن و یه جا کار میکنن اینقدر خرج میکنه و پاشو گشاد میذاره هر کار بخواد میکنه و ما نمیتونیم حقمونو بگیریم ولی دیدم خودم مریض میشم بیخیال شدم الان ک پسر دار شدم به شوهرم میگم نباید کم بذاری و باید هی خرج کنی براش اونم کم نمیذاره ن واسه من نه پسرمون یاد گرفتم هی ازش چیز بخوام تا منم جایگاهمو حفظ کنم البته با سیاست نه جنگ و دعوا 

ببین من با شوهرم هی بحث داشتم سره اینکه چرا جاریم ک شوهرش با شوهرم شریکن و یه جا کار میکنن اینقدر خر ...

درسته ولی شوهر من نمیفهمه که مادرش از بغلش داره حسابی پول در میاره میگه مادره به خدا 7 ساله رایانه ما رو داره میگیره اونوقت شوهرم هیچ کاری نمیکنه اونوقت وضع مال اونا از ما خیلی بهتره

خب توضیح بده ببینیم‌موضوع چیه! اینقدر کلی گفتی کسی نمیتونه راهنماییت کنه

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
درسته ولی شوهر من نمیفهمه که مادرش از بغلش داره حسابی پول در میاره میگه مادره به خدا 7 ساله رایانه م ...

😯😞😮

بهارم دخترم دست طبیعت اگر از ابرها گوهر ببارد وگر از هر گلش روید بهاری بهاری زیباتر از تو نیارد
محلش نزارید خودش پشیمون میشه میاد اشتی دوستان عزیز اگه میتونید کاملا خانواده شوهرو محکوم کنید ازشون ...

من بدبخت با مامانمم نمیتونم حرف بزنم مامانمم همش میگه ول کن گذشت کن خسته شدم از این همه گذشت برای کسانی که نمیفهمن طرف داره گذشت میکنه انگار وظیفس

من بدبخت با مامانمم نمیتونم حرف بزنم مامانمم همش میگه ول کن گذشت کن خسته شدم از این همه گذشت برای کس ...

باید سیاست داشته باشی. اکثر مردا رو خونوادشون حساسن اگه با گلایه و دل پر حرف بزنی سریع واکنش نشون میدن و‌گارد میگیرن

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
من بدبخت با مامانمم نمیتونم حرف بزنم مامانمم همش میگه ول کن گذشت کن خسته شدم از این همه گذشت برای کس ...

مامان من خیلی پایه است 😈

ولی خب پول داره میگیره یکم زور داره مادرا هم که نمیتونن بگن اره غصه بخور خیلی بده و فلان میگن بگذر

بهارم دخترم دست طبیعت اگر از ابرها گوهر ببارد وگر از هر گلش روید بهاری بهاری زیباتر از تو نیارد
خب توضیح بده ببینیم‌موضوع چیه! اینقدر کلی گفتی کسی نمیتونه راهنماییت کنه

میدونی عزیزم من 3 سال پیش مادر شوهرم از مامانم پول قرض گرفت گفت تا اخر سال میدم از اون سال 3 سال گذشته به روی مبارک نمیاره تازه دنبال اینه بیشتر پول بگیره از مامانم ولی رفته ماشین ظرفشویی و لباسشویی خریده به شوهرم میگم مامانت برای تو ارزش قائل نیست که این کارو میکنه

درسته ولی شوهر من نمیفهمه که مادرش از بغلش داره حسابی پول در میاره میگه مادره به خدا 7 ساله رایانه م ...

حالا چرا یارانه ها تومیدین به اونا.شوهرت اگه میخاد یارانه بده مال خودشو بده چرا حق تو بچه هاتو میده به اون.عجب مادرشوهری.فک نمیکنه شاید توراضی نیستی.چطوره از گلوش میره پایین.بالاخره مال شوهر مال توهم هست.یارانه که جای خوددارد.