ecor1 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 3860 عنوان بچه ها خیلی عجیبه که⁉️ 135 بازدید | 7 پست من ۲۲ سالمهاینکه تا حالا هیچ رابطه عاطفی تداشتمبه کسی علاقه نداشتمو خیلی هم احساس نیاز به رابطه حسی و دوستی ندارم اینا عجیبه؟!! هیچچیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!! زندگی که یکبار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!! 1403/10/16 | 16:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aakhodaaaa عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1216 تاپیک آخرم برانیتتون حمد میخونم ثوابش هدیه میکنم به شهید سجاد مرادی هرکی خواست اسم بگ بخونم براش
ecor1 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 3860 خیر آخه هم سن و سالای من خیلی ذوق این موضوعا رو دارنیا حداقل یه تجربه ای دارن هیچچیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!! زندگی که یکبار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 4547 پسر من همسن شماست و تا حالا رابطه عاطفی نداشته و فقط درس خونده ، از نظر من لازمه چون یه مرحله از رشد اجتماعی و احساسیه البته رابطه عاطفی سالم و حدو مرز دار ،نه اینایی که تو بعضی تاپیکها مینویسن ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
ecor1 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 3860 پسر من همسن شماست و تا حالا رابطه عاطفی نداشته و فقط درس خونده ، از نظر من لازمه چون یه مرحله از رشد ... پسرا آخه دیرتر وارد رابطه میشنمن اصلا حس نیاز و تمایل هم ندارم کلا هیچچیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!! زندگی که یکبار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 4547 پسرا آخه دیرتر وارد رابطه میشنمن اصلا حس نیاز و تمایل هم ندارم کلا گفتین تمایل ندارین از نظر من عجیب نیست شاید موقعش نرسیده برای شما ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"