2777
2789
عنوان

جاری دار شدم

1376 بازدید | 44 پست

دیشب نامزدی کردن،

من از طرف خانواده همسرم خیلی تو فشارم

نوشتم قبلا توقع شون ازم بالا و اصلا تحویلم نمیگرن!!! ولی  در ظاهر باهم دعوا نمیکنیم!! و کارایی که من براشون میکنم خیلی زیادن! خواهرشوهر بزرگم ازم متنفرم و همش ازم بدمیگه پشت سر هزار بار مچشون گرفتم!

الان پیشاپیش زورم میاد بااینا خوب باشه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براددشوهرم زرنگه و بلده چی بگه و چکار کنه تا جا باز کنه زنش!!

بعد مثلا یکی از کارایی ک اون میکنه منم کردم و میکنم اینه  ما چ اون موقع زمان خرید عروسی چه الان مادرشوهرم مثلا بخواد چیزی بهم بده یا بگه بخر من پولش میدم قبول نمیکنم یا میگردم دنبال چیز ارزون!!به اون میگن آفرین دختر پرتوقعی نیست!!!

به من میگن اَه تو چقد تعارفی هستی و .... با اشاره بهم میگن دروغگو و دو رو و....

یا الان این برادر شوهرم یکسره بیرونن و دارن باهم حرف میزنن بعد وقتایی ک ما ازهم دوریم و شوهرم خونه مادرشه فقط مسخره میکنن ولی از اینا دفاع

فقط اینم به جمع دختراش اضافه شد و عین اون کارایی که برا دختراش میکنه برا اینم میکنه! من چکارش کردم!

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
تسلیت 

جاری داری؟

براددشوهرم زرنگه و بلده چی بگه و چکار کنه تا جا باز کنه زنش!! بعد مثلا یکی از کارایی ک اون میکنه من ...

يگه به زور نمي شه تحميل كني دوستت داشته باشن شما احترامتو بزار 

🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨‍👩‍👧❤️💛💚💙💜💞💕

ول كن اين حرف هاي مادرشوهر تا ابد ادامه داره و متاسفانه بي نتيجه است فكر كن اونا ادم هاي غريبه ايي هستن مهم نباشه برات

🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨‍👩‍👧❤️💛💚💙💜💞💕

یه چیزی که برام جالبه اینه که چرا ؟؟؟ بعضی از خانومها رابطشون با برادر شوهر مجرد خیلی خوبه .... ولی به محض اینکه زن میگیرن ..دیگه چشم دیدن اون برادر شوهره رو ندارن  

قربونت به درك بزار خوب باشن تو محلشون نزار حوصله داريا به شورهت بچسب اعصاب او نبنده خدارو خورد نكني كه آي چرا با زن داداشت خوبن با من بد اون بيچاره كه مقصر نيست

منم خانواده شوهرم خداي بي محلين بهم اما با جاريم خوبن

اما اين وسط از هم هبهتر با من جاريمه

منم كلا زدم به رگ بي خيالي