2777
2789

دمت گرم که اگاهمون میکنی

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

هر جنسی در حد قیمتش دیگه

من چندین بار ازشون کراپ خریدم

در حدی ک پول دادم اوکی بوده و راضیم 

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دمت گرم که اگاهمون میکنی

زشون لباس خریدم محصول اشتباه فرستادن بعد که گفتم نه تنها قبول مرجوع نکردن عذرخواهی نکردن و با اینکه بعد یهوعالمه پست و پیگیری گفتن تفاوت قیمت سفارشتو میریزیم به کارت همونم ندادن و بلاکم کردن 

زشون لباس خریدم محصول اشتباه فرستادن بعد که گفتم نه تنها قبول مرجوع نکردن عذرخواهی نکردن و با اینکه ...

وا 

چرا شکایت نمیکنی؟

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

من مشکلم جنسشون نیست گفتم جریانشو تو پست

برای من پیش نیومده تابحال ارتباط بگیرم باهاشون

از سایت ثبت کردم و چند روز بعدش رسیده دستم

اما خب وظیفه دارن جنس رو درست ارسال کنن و با مشتری درست برخورد کنن و کارشون غیرحرفه‌ای ‌بوده‌

خب پس عزیزم چی فکر کردی چیز با کیفیتم مگه ارزون میشه؟؟ خودم انلاین شاپ دارم الان لباس بچه خووووبببب با کیفیت چیزی که بخری کیف کنی رو خودم باید از تولیدیییی!!!! نه پخش! از تولیدی باید بخرم ۷۶۰تومن اینو چند بدم که تورو راضی کنم ازم بخری چند بدم خودم سود کنم؟؟ 

یسری میارم کلا روش ۳۰تومن میکشم کیفیتشم انچنان نیست اولی مردم به اسم ارزون میخرن و هیچکیم خدایی اعتراضی بهم نکرده چون میدونن اندازه پولی ک میدی جنس میبری

و از قیمت بازارم اگاهن خدایی تولیدیا تذکر میدن حدااقل سودمون ۳۵درصده اگر تو پیجمون کاراشونو ببینن از این کمتر میدیم دیگه باهامون همکاری نمیکنن 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

برای من پیش نیومده تابحال ارتباط بگیرم باهاشوناز سایت ثبت کردم و چند روز بعدش رسیده دستماما خب وظیفه ...

درست میگی من خودمم خیلی از اینستا خرید داشتم ولی اینطوری نبودن ، تو کامنتاشونم چندتایی گفته بودن جواب نمیدین دایرکت ، دایرکت دادم اونام میگفتن واریز کردیم ۲۱ روزه نفرستادن، بهرحال کلاهبرداریه دیگه شاخ و دم نداره که

درست میگی من خودمم خیلی از اینستا خرید داشتم ولی اینطوری نبودن ، تو کامنتاشونم چندتایی گفته بودن جوا ...

درسته عزیزم