aiiwnin مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 463 عنوان شکاک شدم 51 بازدید | 4 پست از چند سال پیش که با اکسم کات کردم از کسی خوشمم میومد نمیتونستم باهاش ارتباط بگیرم الانم همش حس میکنم پسری پیام میده و میخواد باهام دوس بشه داره دروغ میگه یا قصد بدی داره و ذهنم درگیر میشه برای همین نمیتونم خوب برخورد کنم چیکار باید بکنم؟ 1403/10/16 | 15:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
new_teacher عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 620 منم دیشب از سر شک به یکی حرفی زدم ناراحت شد خدا اکسامونو لعنت کنه💔💔💔💔💔 دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️
aiiwnin مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 463 منم دیشب از سر شک به یکی حرفی زدم ناراحت شد خدا اکسامونو لعنت کنه💔💔💔💔💔 بعضیا واقعا گناهی ندارن ولی تمام فکر اینه که داره دروغ میگه
new_teacher عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 620 بعضیا واقعا گناهی ندارن ولی تمام فکر اینه که داره دروغ میگه بد بین شدیم دیگه دست خودمون نیست دیشب واسم اتفاق افتاد متاسفانه🤦♀️ دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️