2777
2789

ابرو به بعضیا میاد اگه خوب کار شه، مخصوصا کسایی که ابروی خالی دارن، هرچند مداد هم همون کارو میکنه و عوارض نداره 

من پوستم خوبه هیچ وقت حاضر نیستم با تتو سوراخش کنم و مواد شیمیایی وارد بدنم بشه

بنظرم خالکوبی برای یه زن لطیف هیچ زیبایی ای نداره برای کسایی که میخوان یه تغییری بدن و معمولی نباشن کمک میکنه تا حدودی.

بعضی وقتا با تیپ هر مکانی سازگار نیست و باید مخفیش کنی. 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم كمر دوست نداره😂😂😂 با جاهاي ديگه مشكل نداره

رو کمر خیلی خفنه 😂

به شدت 18 +

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
ابرو به بعضیا میاد اگه خوب کار شه، مخصوصا کسایی که ابروی خالی دارن، هرچند مداد هم همون کارو میکنه و ...

دقیقا منم از اینکه پوستتو سوراخ کنی مواد شیمیایی برنی بدم میاد وای بعضیا رو دیدم تاتو رنگی میکنن همه بدنشونو گردنشونو من جای اونا دردم میگیره 

دقیقا منم از اینکه دوستتون سوراخ کنی بدم میاد وای بعضیا رو دیدم تاتو رنگی میکنن همه بدنشونو گردنشونو ...

آدمای معروف که کل بدنو تتو رنگی میکنن اکثرا تبلیغاته بخاطرش پول میگیرن

در مجموع من برای خودم تتو رو نمیپسندم، انگار علامت استاندارد رو بدنم زدن 🙈 تتوهای گل و بلبل که خیلی نا فرمه رنگشم به مرور میره کدر میشه

نوجوونی 3_2 تا خال ریز زیر پوستی داشتم رفتم برداشتم. تتو دیگه عمرا 😺

آدمای معروف که کل بدنو تتو رنگی میکنن اکثرا تبلیغاته بخاطرش پول میگیرن در مجموع من برای خودم تتو رو ...

نه بابا معروف نیستن که من ایران نیستم آخه اینجا همه مدل آدمی میبینی 

نه بابا معروف نیستن که من ایران نیستم آخه اینجا همه مدل آدمی میبینی  

تتوی رنگی آدمای معمولی که دیگه هیچی، پولی هم در کار نیست

برای بعضیا تتو یه جور یادواره ست از غما و..

از گوشواره گذاشتن مرد هم خوشم نمیاد 🙀

ایران مگه گوشواره میندازن مردا؟؟؟؟

بعله 😁

تک گوش، حلقه ای، نگینی

وری چندش.

بعله 😁 تک گوش، حلقه ای، نگینی

واااا چرا هر چیز بیخودیه مردم ما اینقدر استقبال می‌کنند   خوبه ازدواج کردیم با یه بی گوشواره والا الان باید می‌گشتیم بی گوشواره پیدا کنیم 😂😂😂😂

واااا چرا هر چیز بیخودیه مردم ما اینقدر استقبال می‌کنند    خوبه ازدواج کردیم با یه بی گوش ...

بیشتر نوجوونا و خلافا میندازن. اونا ازدواجی نیستن خداروشکر 😹

من بالا غوزک پام دارم ... تقریبا هم به جز نزدیکا کسی ندیده البته باشگاه که میرفتم شلوارک میپوشیدم خیلی خوب بود الان انقدر سرم شلوغه که حموم میرم یهو میبینم اه تاتو دارم     

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
من خیلی بدم میاد از تتو ولی جدیدا میبینم انگار ایران خیلی مد شده فامیلامون خیلیاشون تتو کردن

مد شده مثل قبل مذموم و ناپسند نیست  

کسی که خودش را به خواب زده را به هیچ عنوان نمیتوان بیدار کرد
واااا چرا هر چیز بیخودیه مردم ما اینقدر استقبال می‌کنند    خوبه ازدواج کردیم با یه بی گوش ...

بی گوشواره پیدا کردنشم معضلی میشد واسمون  

کسی که خودش را به خواب زده را به هیچ عنوان نمیتوان بیدار کرد