دوستان یه مطلب عجیبی ذهن منودرگیرکرده!!خواهش میکنم حوصله بخرج بدین این چندخطو بخونین..
اینجاانواع تاپیکاهست.انواع مشکلات.بعضیا معمولی وقابل حل بعضیام نیازمندپزشک یاحتی بعضیافقط نیازمنددعا...
وقتی عزیزی میاداینجابامن وشمادرددل میکنه یعنی میخواد تخلیه روحی بشه ویکم ارامش پیداکنه..دنبال چنتا راه حل میگرده یاازما کمک میخواد!!🙏 من بارهادیدم کسی ازمشکلات همسرش میگه همه میگن خب پاشوبرو طلاق بگیر !!..اصلا بروحضانت بچروبگیرخونه بابات!!!بروشکایت کن مهریتوازحلقومش بکش بیرون!!یامثلا یکی واقعابجایی رسیده که به مرگ فکرمیکنه ومیاداینجابه منوشمامیگه ک مطمعنم دنبال حرفیه که پابندش کنه بهش امیدوانگیزه زندگی بده ولی متاسفانه میبینم بعضیاخیلی راحت میگن خودتوبکش راحت شی..واقعاحق داری بمیری!!یاراهکارای مردن واسیب زدن به خودش وبهش یادمیدن!!!😓
👈شایدبنظرتون کوچیک باشه شایدجدی نگین ولی عزیزان واقعاحرفای شماحتی توفضای مجازی هم تاثیرگذاره!!شایداون بنده خداحرفتوجدی گرفت وی بلایی سرخودش یازندگیش یاخانوادش اورد!شایدانقدرموج منفی بگیره ازحرفاکه بدترین اتفاقات براش بیفته والان .شما.مسعولی!!!شماناخاسته یاخاسته سبب این اتفاقات شدی وبایدهمه روجواب بدی که وقتی میتونستی کمک کنی فقط بدترش کردی!که ساده گذشتی!که تودلشوخالی کردی یا...فقط خواهش میکنم یکم مراقب رفتارمون باشیم