2777
2789
عنوان

سرسری نگذریم... 🙏

279 بازدید | 8 پست

دوستان یه مطلب عجیبی ذهن منودرگیرکرده!!خواهش میکنم حوصله بخرج بدین این چندخطو بخونین..

اینجاانواع تاپیکاهست.انواع مشکلات.بعضیا معمولی وقابل حل بعضیام نیازمندپزشک یاحتی بعضیافقط نیازمنددعا...

وقتی عزیزی میاداینجابامن وشمادرددل میکنه یعنی میخواد تخلیه روحی بشه ویکم ارامش پیداکنه..دنبال چنتا راه حل میگرده یاازما کمک میخواد!!🙏 من بارهادیدم کسی ازمشکلات همسرش میگه همه میگن خب پاشوبرو طلاق بگیر !!..اصلا بروحضانت بچروبگیرخونه بابات!!!بروشکایت کن مهریتوازحلقومش بکش بیرون!!یامثلا یکی واقعابجایی رسیده که به مرگ فکرمیکنه ومیاداینجابه منوشمامیگه ک مطمعنم دنبال حرفیه که پابندش کنه بهش امیدوانگیزه زندگی بده ولی متاسفانه میبینم بعضیاخیلی راحت میگن خودتوبکش راحت شی..واقعاحق داری بمیری!!یاراهکارای مردن واسیب زدن به خودش وبهش یادمیدن!!!😓

👈شایدبنظرتون کوچیک باشه شایدجدی نگین ولی عزیزان واقعاحرفای شماحتی توفضای مجازی هم تاثیرگذاره!!شایداون بنده خداحرفتوجدی گرفت وی بلایی سرخودش یازندگیش یاخانوادش اورد!شایدانقدرموج منفی بگیره ازحرفاکه بدترین اتفاقات براش بیفته والان .شما.مسعولی!!!شماناخاسته یاخاسته سبب این اتفاقات شدی وبایدهمه روجواب بدی که وقتی میتونستی کمک کنی فقط بدترش کردی!که ساده گذشتی!که تودلشوخالی کردی یا...فقط خواهش میکنم یکم مراقب رفتارمون باشیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر عزیز کاملا درست میگی همین طوره.من خودم از اینجا انگیزه گرفتم برای لاغری.پس مطمئنن تاثیر داره.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

یه مریضی واگیر دارهم هست تو نی نی سایت هست همه دوس دارن زندگی دیگرانو خراب کنن  تا خودشون زندگی داشته باشن...شایدم همه مطلقه یا مجرد که از این که مجردن دل خوشی ندارن و میخان زندگی دیگرانو خراب کنن باشن...مثلا یکی میادیگه شوهرم داد میزنه باهم صد نفر میان میگن طلاق بگیر تا آخر عمرت نمیتونی که اینجور زندگی کنی ...آخه مگه داد زدن چیه که آدم باید بخاطرش طلاق بگیره؟ آیا ازبین این همه راه طلاق راه اصلیه؟😑😑 حالم ازشون بهم میخوره عقده ای ها

من تا حالا فكر ميكردم اينا كه ميان ميگن طلاق بگير شوخي ميكنن

نه اينكه تا يه چيزي ميشه حرف طلاق رو ميزنن واسه همين تا ميگن مثلا شوهرم جاي ساعت ٨ ، ساعت ٩ اومد خونه به مسخره و شوخي ميگن وأي نه زير سرش بلند شده برو طلاق بگير

اينجور ادم خوش فكري هستم من 

همه چيزو در جهت خوبش ميبينم

ولي جدي ميگم اكثر تاپيكايي كه خوندم بچه ها به حالت شوخي حرف از طلاق ميزنن استنباط من كه اينجور بود

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟