2777
2789

میشه یکی لایکم کنه😂😂😂

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته؟

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

علتش چیه بررسی کن 

من خودمم جوش دارم مال من هورمونیه

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

می‌تونی یه عکس بدی؟ یا دقیق توصیف کن تا بهت بگم

عکس بدم راه حل میدی عزیزم؟

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

هیچ بنی بشری فک نکنم مثل من جوش میشزده جوری ک همه فکر‌میکردن صورتم زخم شده قرمز و تاول میزد انقد بد بود 

۴ سال زدم هرچی خوردم هرچی زدم نرفت 

خودش کم کم خوب شد ولی صابون تریاک وااای معجزس ینی

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

اول دکتر 

باید تشخیص بده مشکلتون چی هست 

روتین پوستی کمک میکنه 

شوینده ایرانی ویتالیر سبز

خارجی سراوی پوست نرمال تا چرب

آبرسان مرطوب کننده ایرانی رویوال پوست چرب / برایت مکس لایت 

آبرسان خارجی کلینیک / ویشی 

ضد جوش پانژل و دیفرین 

دیفرین خیلی خوبه ولی باید تو مصرفش دقت کنی وگرنه پوستت بد تر میشه

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

اول دکتر باید تشخیص بده مشکلتون چی هست روتین پوستی کمک میکنه شوینده ایرانی ویتالیر سبزخارجی سراوی پو ...

اون دیفرین که گفتی باید تو مصرفش دقت کنیم وگرنه بدتر میشه یعنی چی عزیزم؟

جوش های بد تری میزنی  و شایدپ لک بیوفته

جوش های بد تری میزنی و شایدپ لک بیوفته

منظورم اینه چجوری باید مصرف بشه مگه 

دیفرین معجزس

من خودم زدم پوستم کلی تغییر کرد 

هم جای جوش هم خود جوش 

پوست رو شفاف میکنه 

ولی حتما باید همراهش مرطوب کننده و ابرسان بزنی وگرنه پوستت خشک میشه کویر میشه 

حتما هم باید ضد افتاب بزنی باهاش 

وگرنه افتاب بخوره به پوستت بد تر جوش می زنی 

متاسفانه فیکش زیاد هست خواستید تهیه کنید از جای معتبر بگیرید 

یه هفته نکشیده تغییر رو حس می کنید

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤