2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 146 پست
خوب چیکار کنم تو رو خدا 

خوب عزیزم منکه اخلاق شوهرتو نمیشناسم ولی سرسختی هستی؟ منظورم ناز میکنی یا اگه درد جسمی چیزی داشته باشی میریزی تو خودت؟

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول .ولی نه اینکه بره مستقیم بگه من اشتباه کردم ببخشید. بدترین روش عذرخواهیه،

عزيزم راستش من تو اين زمينه تجربه ندارم

شايد غير مستقيم جبران كنه بهتر باشه ولي اينكه اشتباه كنه و طلب كار باشه اصلا خوب نيست

👩🏻
خوب عزیزم منکه اخلاق شوهرتو نمیشناسم ولی سرسختی هستی؟ منظورم ناز میکنی یا اگه درد جسمی چیزی داشته با ...

شوهر من اصلا ادمی نیست که من مریض بشم بیاد پرستاری من و بکنه یا ببره دکتر دیگه خیلی باید خود و به در و دیوار بزنم بگه بریم دکتر بعد اصلا هم از این مردها نیست قربون صدقه ی زنش بره یا نازش و بکشه کلا ادم سردیه

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش  و تو مرگ ببینه 

[QUOTE=49885838]☹☹☹☹☹☹[/QUOTE]

ببين عزيزم من فكر ميكنم شما بهتره قوي تر باشي.

اشتباه كردي.بعدم عذرخواهي كردي

به شوهرت زمان بده.ديگه هم اشتباهتو تكرار نكن

يادت باشه بعضي حرفا هيچوقت از دل آدم پاك نميشه.پس حواست باشه چي ميگي به شوهرت حتي تو دعوا

👩🏻
[QUOTE= 49885838 ]☹☹☹☹☹☹[/QUOTE] ببين عزيزم من فكر ميكنم شما بهتره قوي تر باشي. اشتباه كردي.بعدم ع ...

😣😣😣😣😣😣خدا کنه زود بگذره اونم از خر شیطون بیاد پایین خیلی قهر بده دوست ندارم اصلا 

عزيزم راستش من تو اين زمينه تجربه ندارم شايد غير مستقيم جبران كنه بهتر باشه ولي اينكه اشتباه ...

منم منظورم همون غیرمستقیمه، یکم ناز کنه چشو ابرو بیاد منظورماین بود شاید درست بیانش نکردم

شوهر من اصلا ادمی نیست که من مریض بشم بیاد پرستاری من و بکنه یا ببره دکتر دیگه خیلی باید خود و به در ...

هر ادمي يه سري اخلاق خوب داره يه سري اخلاق بد.شايد شوهر شما خيلي اخلاقاي خوب ديگه داشته باشه

👩🏻
هر ادمي يه سري اخلاق خوب داره يه سري اخلاق بد.شايد شوهر شما خيلي اخلاقاي خوب ديگه داشته باشه

اخلاق خوب داره مثلا اینکه صبور ولی اگه قاطی کنه دیگه هیچی در کل دل رحم ولی نمی دونم چی کار کنم خدا نکنه چیزی یا کسی از چشمش بیفتن  از این میترسم اخه تو پیام هاش گفت دیگه نمیخوامت 

شوهر من اصلا ادمی نیست که من مریض بشم بیاد پرستاری من و بکنه یا ببره دکتر دیگه خیلی باید خود و به در ...

چی بگم دقیقا شد یه بنده خدایی😔😔

چرا انقدر ضعف نشون ميدي دختر؟! قوي باش تو رو خدا.خب قهر باشه.خودش خوب ميشه.

اخه امشب تو پیام هاش گفت دیگه نمیخوامت بخاطر همین ناراحتم 

خانوم این بنده خدام خیلی دل رحمه، طاقت دوری و قهر شوهرشو نداره، ولی یک نصیحت کلی یادت نره هیچوقت موقع قهر پیامک نفرستین، بدترین کاره