2777
2789
عنوان

راز قرمه سبزی خوشمزه چیهه

175 بازدید | 23 پست

خانم ها کدبانو 

دو روز دیگه مهمان دارم میخوام قرمه سبزی درست کنم براشون

تجربیات تون رو میگین فوت کوزه گری تون😁

چیکار کنم خوش رنگ و لعاب و جا افتاده بشه ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبزی رو با روغن فراوان . زیااااااد سرخش کن تا حدی که یکم دیگه بمونه بسوزه! یعنی کامل سیاه شه البته نسوزونیش هاااا

گوشتم اول ۲۰ دیقه بنداز تو اب نمک بعدش ۲۰ دیقه بزار با اب خالی بجوشه . ابو بریز تا بو گوشت گرفته بشه. بعد شروع کن به آشپزی.  رب گوجه ام یه قاشق بریز

یه تعلیقی سیاسی🤕

سبزی در حدی سرخ نکن که بسوزه تلخ شه یه تفت بدی کافیه 

بعد اینکه گوشت گوسفندی باشه خیلی خوشمزه تر میشه

یه بار آب بریز توش و درش بزار حسابی جا بیفته هی کم کم آب اضافه نشه بهش

چند ساعت بزار جا بیفته

پیاز زیاد. گوشت خوب. سبزی رو بزار خووووب سرخ بشه. لیمو عمانی بزار حتما. یک ساعت آخر پخت گاز زیرشو خیلی خیلی کم کن در قابلمه رو باز بزار ببین چی میشه!!!!! من قورمه و قیمه هام زبانزده

من همیشه قبل درست کردن یکم تفتش میدم با روغن حالا من با مرغ دوس دارم😂 بعدش مرغ و میریزم و آب و فلفل چ نمک و زردچوبه و یکم ترشی و یکم رب میزارم روشعله متوسط هم روغن پس میده هم خوشمزه🤌🏻🤤

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت

سبزی رو با روغن فراوان . زیااااااد سرخش کن تا حدی که یکم دیگه بمونه بسوزه! یعنی کامل سیاه شه البته ن ...

اتفاقا من جدیدا سبزی بخار پز میزارم فقط یه مقدار تفت میدم اونم با روغن کنجد چون سالمه خیلی خیلی خوشمزه تر میشه مخصوصا اگه با ماهیچه بزارم 

سبزی رو با پیاز و سیر اگه داشتی دنبه هم باهاش سرخ کن 

یعنی سبزی رو با روغن دنبه سرخ کن.جوری سرخ کن از رنگ سبز در بیاد و کمی به تیرگی بزنه. این شد سبزیش. و از نظر من 70 درصد همینه. 

حالا گوشتش خب گوسفندی استخوان دار باشه بهتره .

زمان؟ از صبح بذار تا شب شعله کم 

نوع قابلمه؟ رویی باشه بهتره.

اینارو که گفتم یاداشت کن بقیش خانوما بهت میگن 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اتفاقا من جدیدا سبزی بخار پز میزارم فقط یه مقدار تفت میدم اونم با روغن کنجد چون سالمه خیلی خیلی خوشم ...

مادربزرگمم اینجور درست میکنه اونا خیلی خوششون میاد

یه تعلیقی سیاسی🤕

سبزی رو ازشب قبل سرخ کن شعله خیلی کم ولی براش وقت بزار تا قشنگ سرخ بشه روغنش زیاذ بریز که نسوزه 

وقتی هم سبزی روباگوشت قاطی کرد اول یع استکان ابجوش بریز زیزش کم کن به روغن که افتاد بقیه ابجوش واضافه کن صبح بار بزار که وقتی پخت خاموش کنی براشام گرم کنی خیلی خوشمزه تروجاافتاده ترمبشه 

یه ق شنبلیله وشوید وجعفری خشک اگه سرخ کنی با کمی رب ورب انار خیلی رنگش قشنگ میشه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹