sarajoooon89 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 115 عنوان چهل سوره بقره 98 بازدید | 14 پست سلام دوستان من می خواستم چله سوره بقره بگیرم اما شنیدم باید توی تمام خونه شنیده بشه ولی چون من هیچوقت تنها نیستم و چون طولانیه بچه هام صداشون درمیاد یه روزایی هم که همسرم هست اگر فقط خودم گوش کنم جواب نمیده؟ 1403/10/16 | 09:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hasyba69 عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2082 من صبح زودتر بیدار میشدم خودم میخوندم اولش طول میکشه بعد که روان بشی تو خوندش تایمش کم تر میشه
sarajoooon89 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 115 من صبح زودتر بیدار میشدم خودم میخوندم اولش طول میکشه بعد که روان بشی تو خوندش تایمش کم تر میشه رو خوندن خودم که نمیتونم اصلا حساب کنم🤦🤦
rahmani_afagh عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 7120 من صبح زودتر بیدار میشدم خودم میخوندم اولش طول میکشه بعد که روان بشی تو خوندش تایمش کم تر میشه عزیزم میشه از اثرش (نه برای خودت )به طور کلی بگی؟
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31456 بله میشه دانلود کن تندخوانی سوره بقره رو گوش بده ولی اگه شرایط شو داشتی حتما بزار تو خونه پخش بشه من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
کمد_دیواری۴۵۶۷ عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 4308 رو خوندن خودم که نمیتونم اصلا حساب کنم🤦🤦 ببخشید میشه راجع ب موضوعی باهاتون صحبت کنم؟
khoshe_chin عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 432 من صبح زودتر بیدار میشدم خودم میخوندم اولش طول میکشه بعد که روان بشی تو خوندش تایمش کم تر میشه چله برای حاجت بود یا رفع نحسی و اینا؟ حاجت گرفتید؟
sarajoooon89 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 115 ببخشید میشه راجع ب موضوعی باهاتون صحبت کنم؟ بله حتما
sarajoooon89 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 115 بله میشه دانلود کن تندخوانی سوره بقره رو گوش بده ولی اگه شرایط شو داشتی حتما بزار تو خونه پخش بشه دوست دارم خودم تو خونه پخش بشه ولی خانواده صداشون درمیاد ...هیچوقت هم تنهانیستم بچه هام شیفت مخالف هم هستن در هر صورت یکی خونه است
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25444 نمیشه هنذفری بزاری کاراتو کنی گوشم بدی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
sarajoooon89 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 115 نمیشه هنذفری بزاری کاراتو کنی گوشم بدی آره فقط همین کار رو میتونم بکنم ....خواستم ببینم در اینصورت هم انرژی منفی از خونه دور میشه ؟
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31456 دوست دارم خودم تو خونه پخش بشه ولی خانواده صداشون درمیاد ...هیچوقت هم تنهانیستم بچه هام شیفت مخالف ه ... تو آشپزخونه کنار دستت بزار گوشی رو در همون خودت بشنوی خوبه منم بیشتر اوقات صبحها پسرم خوابه میزارم با صدای کم من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم