2789
عنوان

کمیته امداد

727 بازدید | 20 پست

سلام اگه بخوای تحت پوشش بری بعد چند روز میان تحقیق ؟؟

من چهارشنبه رفتم برای کاراش اسممو نوشت و قرار شد بیان برا تحقیق ..میان از همسایه ها میپرسند یا داخل خونه از خودتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طلاق گرفتم تازه اومدیم اینجا کسی نمی دونه ونمیخوام بدونه

بازم بستگی ب منطقه داره 

فک کنم برا من بعد ی هفته اومدن

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

همه زندگیتون نگاه کردن ؟؟من پیش پدر مادرم هستم چون پول ندارم جدا شم

نیومد داخل از در ورودی نگاه کرد چنتا سوال پرسید رف

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

دیروز ی ماشین مشکوک تو کوچه بود میگم شاید همونا بودن

😂گروه تجسس ک نمیاد عزیزم

اونم شاید نپرسه کلا

😂چیو نپرسه؟؟یعنی ممکنه برا تحقیق نیان

از همسایه ها نپرسه 

من موقعی ک رفتم برای وام بود ک پرسیده بودن شغل بابام چیه و اینا

باز تو تحت پوششی فرق داره

از همسایه ها نپرسه من موقعی ک رفتم برای وام بود ک پرسیده بودن شغل بابام چیه و ایناباز تو تحت پوششی ف ...

درست ..من خیلی اوضام خوب نیست دوتا بچه دارم..خونمون هم خیلی داغونه جای خوبی نیست 

درست ..من خیلی اوضام خوب نیست دوتا بچه دارم..خونمون هم خیلی داغونه جای خوبی نیست

میاد بچه هاتو ببینه و وضع زندگی

وام چی گرفتی عزیزم ..ب اجاره خونه هم وام میدن؟؟

میخاستم بگیرم ک نشد

وام اشتغال 

فک کنم فقط اشتغال میدن