سلام بچه ها میخوام نامزد کنم من تک دخترم تا حالام کسی از فامیلای خیلی نزدیک ازدواج نکرده که رسم و رسوماتو بدونم چنتا سوال داشتم ممنون میشم اگه ج بدین اول اینکه تو بله برون وظایف خانواده دختر و پسر و چیزایی که هرکدوم باید بخرن چیه؟ بعدش اگه مراسم نامزدی یا عقد برگزار بشه هزینه ها چجوریه؟ کدوم هزینه به عهده دختر و کدوم به عهده پسره؟ و اینکه کلا این دوتا مراسمو چطور میگیرن؟ شام میدن؟ یا فقط میوه و شیرینیه؟ کادوس سر عقد چی؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اما واسه بله برون نشون میارن برات با لباس یا پارچه بعضیا هم چادر
واسه عقد حلقه میخرین برای هم ایشون لباس عقد میخره و اینه شمعدون
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
بله برون اونا باید واست انگشتر و پارچه و رو سری و کیف و کفش بیارن با پارچه چادری برای عقدت اگه میپوشی اگه نه لباس روز عقدتو باید بگیرن شمام واسه مرایم بله برون بزرگای فامیل و دعوت میکنید میوه و شیرینی و شربت یا چای میدین عقد اگه دلت بخواد جنش بگیری با خانواده شماست هزینه اش شام میدن
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
عروسیم که با ایشونه شما برای عروسی باید برای همسرتون لباس دامادی بگیری
البته من مراسم نگرفتم بجاش ۷ تومن به همسرم برای جشن عروسی کمک کردم
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
بله برون ک ی انگشتر نشون میارن با گل شیرینی گاهی سبد میوه بعد پارچه میارن خونه دختر بعد شام.ی چندتا بزرگترم میگن اونجا تاریخ عقد میگن مهر رو اعلام میکنن...بعد میشه عقد ک اونم معمولا پدر عروس ی شامی میده حالا بسته ب توانش یکی تالار میگیره یکی نه تو خونش.عروسی هم ک با پسره
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.