2777
2789
عنوان

اگه پسرتون بتون بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 18 پست
منظورم اینه یه عده نیان چرت بگن که میگم بیخیال شو و فلان...

اوکی 

خب همین ک اومده بهت گفته ینی بهت اعتماد داره 

حالا تجربه من میگه خیلی اوپن مایند بازی در نیار ک بره تو کارش .خیلی هم خشک نباش ک بهت نگه و بره تو کارش

اگه دختر اوکی ای هست بگو ک خب خیلیم خوبه این حسو داری و همه تو این سن این حسو تجربه میکنن .اما خب برای رسیدن بهش باید شرایطتتو فراهم کنی.تمرکزتو بذاری رو زندگیت ایشالله ک با ی شرایط و موقعیت خوب پا پیش بزاریم چند سال دیگه ک هر دو هم اوکی بودین.اگه اوکی نیست دختره بگو طبیعیه این حست اما زوده و خب باید بذاری بزرگ تر شین بری دانشگاه نمیدونم بری سر کار با یکی هم رده ی خودت در حد خونوادمون از لحاظ فرهنگی و موقعیت اجتماعی  و اینا اشنا بشی .الان عاشق شدی تا چند سال دیگه ۱۰۰ بار دیگه هم عاشق میشی هی فارغ میشی .ممکنه چند یال دیگه خودت ب معیارای الانت بخندی پس صبر داشته باش . چ این دختر چ کسی دیگه باید فعلا تمرکزتو بذاری رو زندگیت ک نه نشنوی هیچوقت . و انقد اوکی باشی از همه لحاظ ک از خدا خواسته بهت بله بگن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مورد دااستیم ۲۰ سالش بود خانوادشو مجبور کرد برن خواستگاری و االان زیر یه سقف دارن زندگی میکنن

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️