2777
2789
عنوان

اگه پسرتون بتون بگه

177 بازدید | 18 پست

اگه پسر نوزده سالتون بهتون بگه عاشق یه دختری که میشناسید شده و بفهمید ذهنش درگیرشه چکار میکنید براش؟؟؟

اونایی که مادرن بگن

یه دختر چارده ساله در نیاد بگه بش میگم بشین فلان و چرت و پرت

والا من باشم نصحیت میکنم فقط 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من سنی هست که باید بهش اهمیت بدی ولی این که این مساله چه جور مدیریت بشه به خیلی چیزا بستگی داره . مثلا این پسر چقدر هدفمنده ؟ سرخوشه یا برنامه ریزی داره برای زندگیش . همین علاقه اش ناشی از نیاز به ازدواجه یا بدون علم و تحقیق فقط رفته عاشق شده ‌. دختره کی هست ایا میتونه گزینه ازدواج باشه یا نه . فرهنگ شهرتون چه جوره ؟ بعضی جاها مثلا سن کم نامزدی میکنن با همن تا دختر پسر شرایطشون اماده بشه برای ازدواج .ایا چنین چیزی برای شما پذیرفته هست ؟ خلاصه که هر کار میکنی فقط بی تفاوت نمون 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

میگم عزیزم تو هنوز خیلی فرصت داری خیلی راها مونده که نرفتی

فقط اینو بهت بگم پسر شما هنوز احتمالا درگیر بلوغه…. هورمونا اذیتش میکنن، پرخاشگری اصلا جواب نمیده با محبت و احترام و سیاست به راه باید بیاریدش

خیلی شرایط سختیه و به خیلی از شرایط شما بستگی داره و صد البته جواب اون خانواده.

مثلا شرایط ازدواج داری؟

من باشم،پسرمو نصیحت میکنم و میگم زوده برای تو.ولی اگه طرف مقابل آشنا باشه و شرایط خانوادگی پسره خیلی اوکی باشه،میتونن فعلا خواستگاری کنن یا نشون بذارن.

خیلی بستگی به شرایط طرفین و رسم رسوم و ...دااره