2777
2789

این مشکل رو نمیشه هیچ جایی گفت ،نه روم میشه پیش مشاور برم نه روم میشه از خانواده و دوست کمک بگیرم بخاطر همین اومدم اینجا،توروخدا گزارش نزنید 🙏🏻🙏🏻

از خودم خیلی بدم میاد و حالم بده چون هرروز هرروز خ میکنم و نمیتونم جلوی خودمو بگیرم و حالم داره از خودم و همه چی بهم میخوره

لطفا قضاوت نکنین ،منم قبلا فکر میکردم عمرا به همچین چیزی گرفتار بشم،چشمم انقدر پاک بود که حتی فیلم خارجی هم نمیدیدم که یوقت صحنه ای نیاد یهویی ولی نمیدونم چطوری کارم به اینجا رسید

حس میکنم عفونت ادراری هم گرفتم چون گاهی سوزش و خارش دارم و چند وقته زیر دلم مثل حالت پریودی تیر میکشه

دکتر هم میترسم برم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چه از لحاظ روحی چه جسمی داغونم

من سه سال پیش برای اولین بار انجام دادم،از همون موقع هم افسردگی خیلی بدی گرفتم،نمیدونم چون افسرده بودم رفتم سراغش،یا چون رفتم سراغش افسرده شدم 

الان عین یه باتلاق داره منو میکشونه توی خودش 

وقتی انجام میدم از خودم بدم میاد و میگم دیگه هرگز سمتش نمیرم ولی بعدش دوباره از زندگی ناامید میشم و اضطراب میگیرم و میرم سمتش که ذهنم مشغول بشه به چیز دیگه فکر نکنم 

میترسم عفونتی چیزی گرفته باشم😩😩😩😩

و میترسم که هیچوقت نتونم ترکش کنمممم

لطفا دعا کنین برام بتونم ترک کنم😩😩🤧🤧

حتی نمیدونم گفتنش اینجا چه فایده ای داره ولی انقدر اعصابم داغونه که نمیدونم باید چیکار کنم 

خوابم بهم ریخته

غذام به هم ریخته

معده روده ام داغونه 

و یکی از دلایلش این کوفتیه😭

نه توی این بلکه تو هرررچیزی از خدا کمک بخواه

عاجزانه ازش بخواه کمکت کنه سمتش نری

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خدا کمک بگیر مطمئن باش کمک میکنه مطمئنن 

البته میگن روزه خیلیی تاثیر داره مخصوصا الان ک روزا کوتاهه راحت تره گرفتنش 

ورزشم خوبع 

اللهم عجل لولیک‌الفرج💛💫

نه توی این بلکه تو هرررچیزی از خدا کمک بخواهعاجزانه ازش بخواه کمکت کنه سمتش نری

ارتباطم با خدا خیلی بد شده انگار دیگه نمیتونم مثل قبلا باهاش صحبت کنم

از وقتی از خودم دور شدم از خداهم دور شدن انگار

از خدا کمک بگیر مطمئن باش کمک میکنه مطمئنن البته میگن روزه خیلیی تاثیر داره مخصوصا الان ک روزا کوتاه ...

معده درد دارم حتی بین ناهار و شام میان وعده نخورم میزنه به همه جام چه برسه روزه 😩

ارتباطم با خدا خیلی بد شده انگار دیگه نمیتونم مثل قبلا باهاش صحبت کنماز وقتی از خودم دور شدم از خداه ...

ارتباطت و دوباره شروع کن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

معده درد دارم حتی بین ناهار و شام میان وعده نخورم میزنه به همه جام چه برسه روزه 😩

عاهااا

خب ورزش

خسته کن خودتو با کارای مختلف. وقت آزاد نداشته باش!اصلا!

تا بخوابی 

اللهم عجل لولیک‌الفرج💛💫

با خدا رفیق شو باهاش با زبون خودمونی حرف بزن فکرتون مشغول کن هیچ وقت تنها نمون گرمی کمتربخور

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

2790
2778
2791
2779
2792