ما چند ماهه ب خاطر بارداریم رابطه نداریم ینی رفتم ی سونوگرافی دکتره گفت دهانه رحمت باز شده تو ۲۸هفته بد دکترم گفت رابطه مطلقأ ممنوع بد دوباره رفتم پیش ی دکتر دیگه سونوگرافی گفت همه چی نرماله اما نمیدونم چرا بازم دکتر گفت نزدیکی نکن خلاصه منم نکردم الان شوهرم گفت بیا رابطه بذاریم گفتم نه الان ۳۶هفته و ۳روزم بد با ناراحتی گفت من خیلی وقته بهت دست نزدم خیلی دارم اذیت میشم بد من اعصابم خورد شد گفتم اوکی باشع اما بازم نتونست بهم دست بزنه گفت نمیتونم خلاصه ی جوری راضیش کردم اما دلم از این احاظ سوخت ک اون این همه ب من مشتاقه ولی من نمیدونم چرا بد دو ۳ماه بازم دلم رابطه نمیخاد ب خاطر بارداری نیس قبلشم اینجوری بودم واقعأ داره با من اذیت میشه تو کل مدت ازدواجم همش فیلم بازی کردم ک خیلی اوکی ام ولی واقعأ نبودم
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
عزیزم ی ماه دیگه تموم میشه راحت میشی بهش فک نکن بارداری حساس شدی خودش انتخاب کرد بچه داشته باشه این چیزا هم باید تحمل کنه دیگه 🤣🤣تازه بچه بیاد اون آنقدر هم کنسله