2777
2789

من با رژیم خام خواری و پخته خواری تو ۴۰ روز ۱۰ کیلو کم کردم 

باید شیرینی و روغنی جات و نوشابه و تنقلات و اینارو برای ۴۰ روز از زندگیت حذف کنی این رژیم کلا ۴۰ روزه بهتره که ادامه ندی ولی ۴۰ روز رو پایبند باشی اگه ورزش کنی که عالیه اگه نکنی هم جواب میده رژیم اینجوریه که صبحانه نون جو استفاده کن و تخم مرغ پخته یا پنیر و کره بادام زمینی و اینا ولی کم (کره و خامه و مربا) اصلا استفاده نکن ، ناهار یه ظرف بزرگ سالاد داری سعی کن از کرفس و بروکلی هم استفاده کنی تو سالادات میتونی تنوع بدی کنارش مرغ پخته گوشت پخته ماهی پخته هم استفاده کنی میان وعده حتما استفاده کن مثلا شیر و خرما یا بیسکوئیت رژیمی یدونه الی دوتا شام هم زود بخور چیزایی مثل لوبیا عدسی و این چیزا بدون نون تو طول روز اگه گرسنه شدی از هویج و کرفس و میوه جات استفاده کن اصلا گرسنه نمون معده اذیت میشه هفته ای سه بار برنج مصرف کن که برای موهات اتفاقی نیوفته ترجیحا ۶ قاشق این تجربه شخصی من از رژیم و کاهش وزنم بود 

خیلی شاداب و سرحال تر شدم وزن کم کردم روحیم خیلی بهتر شد پوستم بهتر شد درد پریودیم رفع شد و خیلی مزایای دیگه هم داره راجب خام خواری و پخته خواری تو اینترنت بخونین اصلا هم سخت نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷