2777
2789
عنوان

دکترارولوژی اُطرج برای اسپرم

1376 بازدید | 7 پست

من بیمارستان مام میرم دکتر اُطرج برای شوهرم(مکمل  wellman ) (قرص آنتی بیوتیک فلوکساسین) .(مکمل QualiFol)(قرص X-Ade) داده  یه خانمی میگفت با داروی اطرج شوهرش خوب شده منم رفتم واقعا هم راست میگفت مورفولوژی شوهرم ۱درصد بود بعد مصرف قرص ها 2%شده 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته اقدامین؟مشکلشون به جز مورفولوژی چیه؟

شوهرم واریکوسل داشت پیش دکتر سلطانی رفتیم گفت بیا عمل کنم نی نی سایت ازش بد گفته بودن نرفتیم پیشش عمل کنه بهارلو عمل کردیم اسم دکتره یادم نیست هیئت علمی بهارلو بود 

قرص فرتی ویتال هم داده بود خیلی خوب بود تعداد اسپرم از ۵۰تا به ۴۰۰رسید بعد عمل ولی واریکوسلش بعد یه مدت برگشت  ویتامین سی و آ برای اسپرم خیلی خوبه

شکست اسپرم نداره؟اگه فقط مورفولوژی باشه خوبه نتیجه میگیرید

نه خداروشکر نداشت شما شکست اسپرم داشتین ؟با دارو حل میشه ؟